.

Δημοτικές - Δήμος Καρδίτσας

Φώτης Αλεξάκος: "Η δουλειά και τα αποτελέσματα της πενταετίας, εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον"

Φίλες και φίλοι

Σε αυτές τις εκλογές οι υποψήφιοι και οι συνδυασμοί δεν κρινόμαστε μόνο για το αυτοδιοικητικό παρελθόν μας και σεις δεν καλείστε να αποφασίσετε μόνο για όσα ο καθένας έκανε, αλλά, κυρίως, γι αυτά που μπορεί να κάνει. Για το μέλλον που έχει την δυνατότητα να διασφαλίσει στον Δήμο.

Βασίλης Τσιάκος: Αξίζουμε ένα καθαρότερο Δήμο - Επίσκεψη στην υπηρεσία καθαριότητας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος

Επίσκεψη στο αμαξοστάσιο του Δήμου και στην υπηρεσία Καθαριότητας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Παναγιώτη Σβερώνη με το συνδυασμό του Βασίλη Τσιάκου "Καρδίτσα ο τόπος μας"

Έπειτα από 15 χρόνια ενεργή συνδικαλιστική δράση σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια σωματεία της ελληνικής αστυνομίας, αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Καρδίτσας κυρίου Τσιάκου Βασίλη για συμμετοχή μου στον συνδυασμό "Καρδίτσα ο τόπος μας".

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Πέτρου Παπαδάκου με το συνδυασμό "Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας" του Φώτη Αλεξάκου

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε η ανάγκη για ενεργή συμμετοχή γίνεται ακόμη πιο επιτακτική. Είναι φυσικά αρκετά εύκολο να κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις από τον καναπέ του σπιτιού μας. Όμως, ειδικά οι νέοι άνθρωποι οφείλουν στον εαυτό τους και στην κοινωνία να βοηθήσουν τον τόπο τους.

Ηλίας Σχορετσανίτης: "Η Καρδίτσα της «Καλαισθησίας» και οι «Ξιγκάδες» της εξουσίας"

Η εικόνα της πόλης είναι ίσως μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες που πρέπει να έχει μια δημοτική αρχή. Εσείς πώς κρίνετε την εικόνα της Καρδίτσας;

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου (+Φώτο +Βίντεο)

Παρουσία πολλών εκατοντάδων συμπολιτών εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης, το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Καρδίτσας και νυν αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Τσιάκου.

Συνάντηση της "Δυνατής Καρδίτσας" με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο

Από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο ξεκίνησε τις προεκλογικές συναντήσεις και περιοδείες του ο συνδυασμός «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ», με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο Καρδίτσας και εκ νέου υποψήφιο κ. Κώστα Παπαλό.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Καρδίτσα ο τόπος μας"

Την προσεχή Τετάρτη 17 Απριλίου στις 20.30 έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου (Ιεζεκιήλ & Πλαστήρα γωνία) του συνδυασμού "Καρδίτσα ο τόπος μας" με υποψήφιο Δήμαρχο Καρδίτσας τον κ. Βασίλη Τσιάκο.

Κωνσταντίνος Ξυλομένος: "Το διακύβευμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών"

Τη στιγμή που ανακοινώνονται σταδιακά οι παρατάξεις και τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Καρδίτσας, παρατηρείται η συνεχής αναφορά της λέξης «αλλαγή» σε διάφορες παραλλαγές.

Ηλίας Σχορετσανίτης: "Μη «σταυρώνεις» την Καρδίτσα. Ξεσταύρωσε τα χέρια μας"

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για την Ελληνική Δημοκρατία σήμερα είναι η έλλειψη συμμετοχής. Ο ελληνικός λαός απαξιώνει την πολιτική και τους πολιτικούς με την άρνησή του να εμφανιστεί στην κάλπη και να δηλώσει την άποψή του.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ