Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Δημοτικές - Δήμος Καρδίτσας

Αποστόλης Μπουγουλιάς: "Είναι κρίσιμη η ψήφος μας την Κυριακή για τον Δήμο Καρδίτσας και την Περιφέρεια;"

Την ερχόμενη Κυριακή, οι πολίτες της Καρδίτσας, καλούμαστε να επιλέξουμε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον δήμαρχο Καρδίτσας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Καρδίτσας Γιάννη Γεννάδιου

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας Γιάννης Γεννάδιος θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο ξενοδοχείο Κιέριον την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 8:30 μ.μ.

Γιάννης Γεννάδιος: Χάνονται έργα ενταγμένα στο ΕΣΠΑ προϋπολογισμού μεγαλύτερου των 7.000.000 €

Η Προγραμματική Περίοδος ΕΣΠΑ 2014-2020 κλείνει οριστικά τον κύκλο της στις 31/12/2023. Μέχρι αυτή την ημερομηνία πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα που έχουν ενταχθεί και να έχουν υπογραφεί οι βεβαιώσεις περαίωσης. Τα έργα που δεν έχουν ξεκινήσει χάνονται και αυτά που είναι ημιτελή πρέπει να ολοκληρωθούν με πόρους του δήμου, αλλιώς ο δήμος καλείται να επιστρέψει τα χρήματα που έχει πάρει.

Καρδίτσα ο Τόπος μας: "Έκλεισε ο κύκλος των επισκέψεων στις Κοινότητες της Καρδίτσας με ισχυρό μήνυμα νίκης για τον Βασίλη Τσιάκο"

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο κύκλος των επισκέψεων στις Τοπικές Κοινότητες για τον συνδυασμό «Καρδίτσα ο τόπος μας» καθώς το πρωί ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος βρέθηκε διαδοχικά στο Καροπλέσι και την Καστανιά ενώ επισκέφτηκε και τον οικισμό της Μούχας.

ΑλλΑΓή_στην_ΠΡάΞΗ: "Η πρότασή μας για την ανάδειξη των γειτονιών"

Η γειτονιά αποτελεί το πιο ιδανικό χωρικό πεδίο για τη διεύρυνση των κοινωνικών σχέσεων μεταξύ δημοτών και αστικού χώρου. Ο χώρος της γειτονιάς αποτελεί το υπόβαθρο για την ανίχνευση πολλαπλών και δυναμικών σχέσεων της αστικής ζωής και γενικότερα της πόλης. Όπου παρατηρούνται δεσμοί κοινωνικής συνοχής, δημιουργούνται οι όροι της γειτονιάς. Όραμά μας είναι η επαναφορά του θεσμού της γειτονιάς.

«Καρδίτσα ο τόπος μας»: "Καθαρή νίκη από την πρώτη Κυριακή για τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο είναι το μήνυμα που στέλνουν οι κάτοικοι των Κοινοτήτων"

Ολοκληρώνεται σταδιακά ο κύκλος των  επισκέψεων στις Τοπικές Κοινότητες για τον συνδυασμό «Καρδίτσα ο τόπος μας» καθώς το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμαρχος βρέθηκε διαδοχικά σε άλλες τρείς Κοινότητες του Δήμου μας: Καταφύγι, Αμπελικό και Καρδιτσομαγούλα υποδέχθηκαν ζεστά και με μεγάλη συμμετοχή,  τον νυν και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο κ. Βασίλη Τσιάκο.

Σταύρος Γούλας: "Η ανεξαρτησία των δημοτικών εκλογών: Γιατί οι δημοτικές εκλογές δεν πρέπει να συνδέονται από τις κομματικές προτιμήσεις των Πολιτών"

Οι δημοτικές εκλογές αποτελούν σημαντικό κομμάτι της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Ως έκφραση της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιτρέπουν στους πολίτες να επιλέξουν ποιοι θα αναλάβουν τη διαχείριση της πόλης τους και την εκτέλεση πολιτικών αποφάσεων που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινή ζωή τους.

"Κωνσταντίνος Ξυλομένος: Συνεχίζεται με ενθουσιασμό η περιοδεία στα χωριά του Δήμου Καρδίτσας"

Μετά το πέρας της τελευταίας κακοκαιρίας η Δημοτική κίνηση «ΑλλΑΓή_στην_ΠΡάΞΗ» συνεχίζει την περιοδεία της.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ