.
.
.

Δήλωση υποψηφιότητας της Γλυκερίας Κωστούλα με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου Κύριο

Δήλωση υποψηφιότητας της Γλυκερίας Κωστούλα με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου

...

Ονομάζομαι Γλυκερία Κωστούλα του Χριστόφορου και η καταγωγή μου είναι από τα Κανάλια Καρδίτσας από την πλευρά του πατέρα μου και από το Νεοχώρι Καρδίτσας από την πλευρά της μητέρας μου Καλλιόπης.

Είμαι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Πανταζή και έχουμε δύο παιδιά, την Κατερίνα και τον Χριστόφορο.

Τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στον Βόλο, αλλά ζω στην Καρδίτσα από τα 17 μου χρόνια, απ´όπου αποφοίτησα από το σχολείο και δραστηριοποιούμαι έκτοτε επαγγελματικά. Αν και στις γνώσεις και σπουδές μου κάποιος θα δει ότι είμαι πτυχιούχος νοσηλευτικής και πτυχιούχος τεχνικός ανθοκομίας, ωστόσο τα τελευταία 12 χρόνια ασχολούμαι επαγγελματικά με τη μουσική και ιδιαίτερα το τραγούδι.

Θεωρώ ότι το χάρισμα της μουσικής και της ερμηνείας δίνεται στον άνθρωπο με σκοπό να χαρίζεται σε όλους τους συνανθρώπους μας και έτσι όλοι να μοιράζονται τις ευεργεσίες που προκαλεί η μουσική στον ψυχισμό του ανθρώπου. Αυτό και εγώ θέλησα να μοιραστώ με όλους εσάς, γι' αυτό θα διαπιστώσει κάποιος ότι δε σταματώ να τραγουδώ, καθώς είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, θα με δείτε με δημοτικές ορχήστρες σε χορους, γάμους και παραδοσιακά πανηγύρια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αρκετοί από σας με γνωρίσατε φέτος από την παρουσία μου στην τηλεόραση του Σκάι και στην εκπομπή "Ελλάδα έχεις ταλέντο" όπου συμμετείχα με δικό μου τραγούδι το "Νύφη μου μαλαματένια". Εκεί προσπάθησα και πιστεύω τα καταφερα να προβάλλω το νέο παραδοσιακό τραγούδι, την περιοχή μου και κυρίως ότι υπάρχει η ικανότητα να δημιουργούμε όταν υπάρχει και ισχυρή θέληση.

Με αυτή την θέληση και ενόψει των κρίσιμων δημοτικών εκλογών πήρα την απόφαση να συμμετάσχω σε αυτή τη διαδικασία ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Βασίλη Τσιάκου. Αυτή μου η επιλογή έχει ως κίνητρο και μόνο την αγάπη μου για την πόλη μου την Καρδίτσα. Επιθυμώ να προσφέρω γιατι μπορώ και έχω την θέληση, πέρα από καθε χρώμα.

Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα και ο Καρδιτσιώτικος λαός θα πρέπει να αισθάνεται περήφανος για την πόλη που ζει, αλλά και για εκείνους που επιλέγει να διοικήσουν με σύνεση και δημιουργικότητα αυτό τον Δήμο. Η Καρδίτσα έχει μείνει πίσω και πλέον χρειάζεται γοργά βήματα με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Με κύριο γνώμονα ότι ο Βασίλης Τσιάκος έχει μιλήσει με έργα ως τώρα ως αντιπεριφερειάρχης, επέλεξα να συμπορευτώ μαζί του. Για να μη λέμε πολλά λόγια, αλλα να δρούμε αποτελεσματικά και γρήγορα για τους πολίτες της Καρδίτσας.

Γι' αυτό σας ζητω να με στηρίξετε. Στο χώρο αυτό είμαι νέα, δεν επιθυμώ την επαγγελματική πολιτική και επαγγελματική ενασχόληση με τα κοινά αλλά να βοηθήσω τον τόπο μας να προοδεύσει, να γίνει ο δήμος παραγωγικός, δίκαιος και αποτελεσματικός, να αισθάνεται αύριο κάθε πολίτης ότι ζει σε μία καλύτερη πόλη από χθες.

Με τη σωστή καθοδήγηση του Βασίλη Τσιάκου είμαι πεπεισμένη οτι η Καρδίτσα από ουραγός στην ανάπτυξη μπορεί να κάνει βήματα μπροστά και να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Στις 26 του Μάη λοιπόν οφείλουμε να στηρίξουμε αυτόν που πραγματικά πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά τον τόπο μας την Καρδίτσα μας!

Η Καρδίτσα είναι ο τόπος μας! Ζητώ την στήριξή σας τιμώντας με με την ψήφο σας και εκλέγοντας έναν μαλαματένιο δήμαρχο!

Γλυκερία Κωστούλα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Καρδίτσας

Τελευταία τροποποίηση στις16 Μαΐου 2019, 14:18
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ