.
.
.

Νέα επιτυχημένη περιοδεία της "Δυνατής Καρδίτσας" σε Φράγκο - Παλαιοκκλήσι - Αρτεσιανό - Καρδίτσα Κύριο

Κ. Παπαλός: Θα επανιδρύσουμε τη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δήμο Καρδίτσας
Νέα επιτυχημένη περιοδεία της "Δυνατής Καρδίτσας" σε Φράγκο - Παλαιοκκλήσι - Αρτεσιανό - Καρδίτσα

...

«Εφόσον η «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» αναδειχθεί τελική νικήτρια στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αμέσως μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Καρδίτσας θα επανιδρύσουμε τη Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης, την οποία κακώς κατήργησε η απερχόμενη Δημοτική αρχή».

Τη δέσμευση αυτή ανέλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Παπαλός, στην διάρκεια νέας δυναμικής περιοδείας που πραγματοποίησε συνοδευόμενος από πολλούς υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του, σε Φράγκο, Παλαιοκκλήσι, Αρτεσιανό και συνοικία Αγίου Νικολάου της Καρδίτσας.

.Ο Κ. Παπαλός ευχαρίστησε τις συνδημότισσες και τους συνδημότες για την μεγάλη ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά της «ΔΥΝΑΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις της, ενόψει των δημοτικών εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου.

«Χρειαζόμαστε τις απόψεις, τις προτάσεις, τη στενή συνεργασία σας, στην ανεύρεση λύσεων στα πολλά τοπικά προβλήματα που σας απασχολούν και ιδιαίτερα για να συνδιαμορφώσουμε την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας στο μέλλον. Οραματιζόμαστε έναν Δήμο που θα είναι σαν το σπίτι σας, που θα αφουγκράζεται τις αγωνίες σας και θα αναζητά πάντα τη συνεννόηση και τον βέλτιστο τρόπο για να υλοποιήσει οποιαδήποτε παρέμβαση η οποία επηρεάζει σε μικρό, η μεγάλο βαθμό την ζωή σας», επισήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

.Αναφερόμενος στον αγροτικό τομέα, ο κ. Παπαλός τόνισε πως αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος δημοτικής διοίκησης του συνδυασμού του.

«Μόλις αναλάβουμε τα ηνία του Δήμου θα εφαρμόσουμε ένα εκτεταμένο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης του τόπου μας, με έμφαση στην ενημέρωση των αγροτών γύρω από τις νέες εξελίξεις στη γεωργία και στην οργάνωσή τους. Γι’ αυτό σκοπεύουμε να λειτουργήσουμε στο Δήμο Γραφείο Αγροτικών Συλλογικοτήτων» δήλωσε.

Ο κ. Παπαλός εξέφρασε την αισιοδοξία του για μεγάλη νίκη στις κάλπες της 26ης Μαΐου, υπογραμμίζοντας ότι οι Καρδιτσιώτισσες και οι Καρδιτσιώτες θα ψηφίσουν «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ» διότι, «αποτελείται από νέους και ικανότατους υποψηφίους, είναι πολιτικά ανεξάρτητη και ανοιχτή σε όλον τον κόσμο, χωρίς κομματικές περιχαρακώσεις». 


.Υπηρεσίες, Κεντρικό ΚΑΠΗ και Ένωση Εστίασης - Αναψυχής του Δήμου Καρδίτσας, θα επισκεφθεί την Παρασκευή 17/5/2019, ο Συνδυασμός «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ», με επικεφαλή τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κώστα Παπαλό.

Το πρόγραμμα της ημέρας έχει ως εξής:

ΕΠΙΣΚΕΨΗ
10:00 π.μ. Κεντρικό ΚΑΠΗ

11:00 π.μ. Ένωση Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Δ. Καρδίτσας

12:00 π.μ. ΟΑΕΔ

12:30 π.μ. ΔΕΗ

13:15 π.μ. Εργατικές Κατοικίες (περιοχή ΠΑΛΕΡΜΟ)

.ΑΠΟΓΕΥΜΑ

18:30 μ.μ. 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη
(Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο)

 

"Δυνατή Καρδίτσα"

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιλος: Κ. Παπαλός: Θα επανιδρύσουμε τη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης στο Δήμο Καρδίτσας
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ