.
.
.
.

Δημοτικές - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Επικυρώθηκαν και αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου

Ολοκληρώθηκε από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας σήμερα Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023 η διαδικασία επικύρωσης των αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 8ης Οκτωβρίου για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Μένει χωρίς εκπροσώπηση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο η Λαϊκή Συσπείρωση

Μετά το Δήμο Αργιθέας άλλος ένας Δήμος αλλάζει ως προς τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε ότι αφορά την κατανομή των εδρών.

Μήνυμα του Δημάρχου Παναγιώτη Νάνου για την επανεκλογή του

Αγαπητοί δημότες, φίλες και φίλοι,

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους και ανανέωσαν την εμπιστοσύνη, σ’ εμένα και την ομάδα των «Νέων Οριζόντων» με 51%. Αποτελεί δικαίωση ενός συλλογικού έργου που έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες, ένα έργο - οδοδείκτης για την επόμενη θητεία.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση της σταυροδοσίας των υποψηφίων συμβούλων

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση και της σταυροδοσίας πέρα από τα αποτελέσματα των συνδυασμών στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Τελικό στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα: Εκ νέου δήμαρχος ο Παναγιώτης Νάνος με 51,01%-Οι έδρες ανά συνδυασμό

Με ποσοστό 51,01% ο νυν δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος επανεξελέγη και θα παραμείνει στην θέση και για τα επόμενα 5 χρόνια.

Παν. Νάνος: «Θα είμαστε δημοτική αρχή για όλους τους δημότες όπως πράξαμε μέχρι τώρα»

Την επανεκλογή του για δεύτερη θητεία πέτυχε μέσα από την εκλογική διαδικασία ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος, με ποσοστό περίπου 52%, σύμφωνα με το επιτελείο του.

"Μάχη" στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα λίγο πάνω από το 1/3 της καταμέτρησης (ανεπίσημο)

Μάχη γίνεται στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα μεταξύ του νυν δημάρχου Παναγιώτη Νάνου και του πρώην δημάρχου Δημήτρη Τσιαντή που φιλοδοξεί ηγηθεί εκ νέου του Δήμου.

Ντέρμπι στο πρώτο επίσημο εκλογικό αποτέλεσμαγια το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Ξεκίνησε η ροή αποτελεσμάτων από τα 22 εκλογικά τμήματα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και μετά την περαίωση της 12ωρης ψηφοφορίας που ολοκληρώθηκε στις 7 μ.μ.

Θωμάς Στεργιόπουλος: Κάλεσμα στους συνδημότες για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Μέρες αυτοδιοικητικών εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας για αυτά που έχουμε κάνει και ενδεχομένως για αυτά που δεν μπορέσαμε να κάνουμε.

Περιοδεία πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι με τους Νέους Ορίζοντες στο Νεοχώρι

Οι υποψήφιοι για το Δημοτικό Συμβούλιο και το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας του Νεοχωρίου, επισκέφτηκαν ολοκληρωμένα και δημοπρατημένα εν εξελίξει έργα, συνοδευόμενοι από μηχανικό του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ