.
.

Δημοτικές - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα: "8 νέες υποψηφιότητες ανήμερα της εορτής της μητέρας"

Την ημέρα της γιορτής της Μητέρας  επέλεξε ο επικεφαλής του Κινήματος «Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα» κ. Θεόδωρος Μπίτσιος, για να παρουσιάσει την επόμενη  φάση συνεργάτιδων  που θα τεθούν υποψήφιες με το «Κίνημα Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα»  στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Παρέμβαση του "Άνεμου Αλλαγής" με κλιματιστικές μονάδες στον Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου, στον Άγιο Αθανάσιο Λαμπερού

Διαχρονικό και πάγιο αίτημα του ιερέα, των επιτρόπων και του ποιμνίου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στον Άγιο Αθανάσιο Λαμπερού ήταν ο εξοπλισμός του με κλιματιστικές μονάδες για κάλυψη των αναγκών του, τόσο τους χειμερινούς, όσο και τους θερινούς μήνες!

«Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα»: Μία συνάντηση εργασίας με σκοπό την εκπόνηση ενός ρεαλιστικού προγράμματος…

Μία συνάντηση εργασίας με σκοπό την εκπόνηση ενός ρεαλιστικού προγράμματος με στόχο αυτό να αποτελέσει ένα συνεκτικό σύνολο αξόνων προτεραιότητας για δράσεις τοπικής ανάπτυξης

Παρέμβαση του "Άνεμου Αλλαγής" προς επίλυση χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Ιεροι Ναοί του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Ένα διαχρονικό και πάγιο αίτημα των ιερών ναών Κοιμήσεως της Θεοτόκου και Αγίας Τριάδας στην Πεζούλα και στα Καλύβια Πεζούλας αντίστοιχα ήταν ο εξοπλισμός τους με κλιματιστικές μονάδες για κάλυψη των αναγκών τους, τόσο τους χειμερινούς, όσο και τους θερινούς μήνες!

«Άνεμος Αλλαγής» για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα: Παρουσιάστηκαν οι 12 πρώτοι υποψήφιοι από τον επικεφαλής Θ. Μπίτσιο

Μία δεξίωση που οργάνωσε για την ονομαστική του εορτή, επέλεξε ο επικεφαλής του Κινήματος «Άνεμος Αλλαγής για το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα» κ. Θεόδωρος Μπίτσιος, για να παρουσιάσει δώδεκα εκ των συνεργατών και υποψήφιων στο ψηφοδέλτιο, για τις ερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Τελικό: Αλλαγή σελίδας στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα με Δήμαρχο τον Παν. Νάνο - Τα αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα

Ο Παναγιώτης Νάνος είναι ο νικητής στη Β' Κυριακή στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα.

Προβάδισμα Παν. Νάνου στα πρώτα 2/22 στο Δήμο λίμνης Πλαστήρα

Τα αποτελέσματα στα 22 εκλογικά τμήματα του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα αναμένουν Παν. Νάνος και Δημ. Τσιαντής για την έκβαση της εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής 2 Ιουνίου σχετικά με το ποιος εκ των δύο θα είναι Δήμαρχος την επόμενη 4ετία.

Ανοιχτή επιστολή Δημήτρη Τσιαντή, υποψηφίου Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα

Αγαπητοί συνδημότες

Με απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης, ενόψει του β’ γύρου των δημοτικών εκλογών απευθύνομαι σε όλους σας και ζητώ την ισχυρή στήριξη σας για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα ως επικεφαλής του Ενωτικού συνδυασμού: «Η Λίμνη Πλαστήρα Μπροστά»

Ανακοίνωση στήριξης Δημήτρη Τσιαντή από μέλη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Αν και η επίσημη θέση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, στο οποίο ανήκουμε ως μέλη και φίλοι,είναι η μη στήριξη υποψηφίων Δημάρχων με την μορφή του χρίσματος, με αφορμή την χθεσινή δημόσια δήλωση ελαχίστων μελών και φίλων της ΔΗΜΤΟ Λίμνης Πλαστήρα, εκ των οποίων κάποιοι επέλεξαν να είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό ΄΄Νέοι Ορίζοντες΄΄ με επικεφαλή τον κ. Νάνο, υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ,

Κάλεσμα και ευχαριστήριο από το Δημήτρη Τσιαντή

Εκ μέρους του Συνδυασμού «Η Λίμνη Πλαστήρα Μπροστά» εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους δημότες που πίστεψαν σε εμάς και στον αυτοδιοικητικό μας λόγο, τιμώντας μας με την υποστήριξη τους.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ