Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Δημοτικές - Δήμος Μουζακίου

Το Πρόγραμμα της "Νέας Πορείας" για τη νέα δημοτική θητεία 2023 - 2028 με επικεφαλής τον Δήμαρχο Μουζακίου και εκ νέου Υποψήφιο Φάνη Στάθη

Συνδημότισσες και συνδημότες

     Ο Ανεξάρτητος Αυτοδιοικητικός Συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» του νυν Δημάρχου Δ. Μουζακίου και εκ νέου υποψήφιου για την ανάληψη της Δημοτικής Διοίκησης Φάνη Στάθη, απευθύνεται σε Σας ζητώντας την ψήφο σας, για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η γρήγορη μετάβαση του τόπου προς μια Νέα Εποχή Δημιουργίας και Ανάπτυξης!

Παρουσίαση υποψήφιων Προέδρων και Τοπικών Συμβούλων Κοινοτήτων Δ. Μουζακίου του Συνδυασμού «Νέα Πορεία»

Παρουσιάζουμε σήμερα συγκεντρωτικά, τις/τους υποψήφιες/ους Προέδρους και Συμβούλους Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Μουζακίου που ολοκληρώνουν το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Β. Φροξυλιάς: Επείγουν γεωλογικές μελέτες στις ορεινές και παρεμβάσεις στα στάσιμα ύδατα στις πεδινές Κοινότητες του Δ. Μουζακίου

Η επόμενη μέρα των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν τον τόπο μας έχει ήδη «ξημερώσει» και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και στο Δήμο Μουζακίου είναι δύσκολη.

Κεντρικές ομιλίες σε Αγναντερό - Φανάρι - Μουζάκι του Συνδυασμού "Νέα Πορεία" με τον Φάνη Στάθη

Στην τελική ευθεία εισέρχεται πλέον η προεκλογική περίοδος για τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου και ο Συνδυασμός «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου Υποψήφιο Φάνη Στάθη, προγραμμάτισε τρείς κεντρικές εκδηλώσεις στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων Παμίσου, Ιθώμης και Μουζακίου.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Μουζακίου: Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση στο Μουζάκι

Την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση Μουζακίου στο καφέ «ΛΙΑΠΑΣ» στο Μουζάκι το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη.

Νέα Πορεία Δήμου Μουζακίου - Φ. Στάθης: "Μαζί με τους δημότες θα ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και θα πάμε μπροστά!"

Συναντήσεις με πολλούς κατοίκους, αγρότες και επαγγελματίες του Μουζακίου είχε σήμερα (Σάββατο 30/9/2023) το πρωί, ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου και εκ νέου υποψήφιος Φάνης Στάθης, πλαισιωμένος από ομάδα υποψηφίων δημοτικών και Τοπικώς Συμβούλων του Συνδυασμού του «Νέα Πορεία».

Κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου από τον υποψήφιο πρόεδρο Αγναντερού Κων. Αρχοντή

Φίλες και φίλοι Αγναντεριώτες, όπως αντιλαμβάνεστε οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου είναι σημαντικές για το μέλλον του χωριού μας.

Ανταπάντηση της Ευαγγελής Τσιούφη στη Δημοτική Αρχή Μουζακίου

Σε ό,τι έχει σχέση με την ‘‘ταμπακιέρα’’, τον οχετό δηλαδή, μάλλον ο κ. Δήμαρχος είτε λόγω σκοπιμότητας, είτε λόγω άγνοιας, απαντά με το ‘‘άλλα λόγια να αγαπιόμαστε’’.

"Πέθανε, πράγματι, σήμερα η Θεσσαλία;" του Γ. Καραβίδα, υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου

Θεσσαλικός κάμπος !! Για αιώνες ο διατροφικός πνεύμονας της Ελλάδας, βαριά πληγωμένος από τις δύο (!!!) τελευταίες θεομηνίες «Ιανός» και «Ντάνιελ».

"Απευθείας ανάθεση απόφραξης αγωγού με τετραπλάσιο κόστος" της Ευαγγελής Τσιούφη, υποψ. Δ.Σ. Μουζακίου

Με μεγάλη έκπληξη είδα αναρτημένη στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ  την  απόφαση  267/20-9-2023 σύμφωνα με την οποία, αφορμή τα έκτακτα γεγονότα της κακοκαιρίας ‘‘DANIEL’’,  σε ΑΠ’ΕΥΘΕΙΑΣ σε εταιρία αποφράξεων της Θεσσαλονίκης τον καθαρισμό του κλειστού οχετού του ρέμματος ‘‘Παλαιοχωρίτη’’ στην πόλη του Μουζακίου, έναντι του ποσού των διακοσίων είκοσι οκτώ χιλιάδων εξακοσίων πενήντα έξι (228.656,00) ευρώ.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ