.
.
.

Παρεμενίων Κοντονίκας: Συγκρότηση συνδυασμού "Ανεξάρτητη Τοπική Δύναμη Κρανιάς"

Παρεμενίων Κοντονίκας: Συγκρότηση συνδυασμού "Ανεξάρτητη Τοπική Δύναμη Κρανιάς"

...

Με κοινό μας όραμα μια Κρανιά ζωντανή και δυνατή συγκροτήσαμε έναν ανεξάρτητο συνδυασμό υποψηφίων για το τοπικό συμβούλιο του χωριού μας.

Οι Αυτοδικοικητικές εκλογές του 2019 είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τα χωριά μας, που δεν πρέπει να χαθεί, και ως δημότες οφείλουμε να πάρουμε την τύχη και το μέλλον στα χέρια μας. Δεν είμαστε ούτε φιλοδοξούμε να γίνουμε επαγγελματίες της πολιτικής ,σας διαβεβαιώνουμε όμως ότι έχουμε τη γνώση, τις ιδέες και τη διάθεση να εργαστούμε και να συνεργαστούμε σκληρά για να φέρουμε και πάλι το χωριό μας εκεί που του αξίζει! Με όλους εσάς μοιραζόμαστε πολλά: διπλανά σπίτια, παιδικές αναμνήσεις…

Πάνω απ΄όλα όμως μοιραζόμαστε μια ανιδιοτελή αγάπη για τον τόπο που μας γέννησε, την αγωνία μας για το μέλλον του και μια ανάγκη να τον αναγεννήσουμε, όπως του αρμόζει. Γι΄αυτό ζητάμε τη στήριξή σας.

Ζητάμε να εμπιστευθείτε μια ομάδα συγχωριανών σας που έχουν ως μοναδικό στόχο μακριά από χρώματα και συμφέροντα, μακριά από τις φαύλες πολιτικές του παρελθόντος η Κρανιά να γίνει το χωριό που όλοι ονειρευόμαστε! Ευχόμαστε ο κάθε συγχωριανός μας ξεχωριστά και όλοι μαζί να μας εμπιστευτούν ώστε να καταφέρουμε να βγούμε απο το αδιέξοδο και να προσπαθήσουμε για μια νέα πραγματικότητα.

Παρμενίων Κοντονίκας

Επικεφαλής Τοπικού Συνδυασμού

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ