.
.

Δημοτικές - Δήμος Σοφάδων

Ν.Ε. Καρδίτσας ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία: Στήριξη υποψηφιότητας του Κωνσταντίνου Γκεζέρη για το Δήμο Σοφάδων

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Καρδίτσας έχει τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσει ότι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο Σοφάδων, προτείνει τον Κωνσταντίνο Γκεζέρη.

Δήλωση υποψηφιότητας για τη θέση του Δημάρχου Σοφάδων από τον Σπύρο Εκίζογλου

Αγαπητές συμπολίτισσες και συμπολίτες

Από την πρώτη στιγμή ενασχόλησής μου με τα κοινά, είχα την βεβαιότητα του σημαντικού ρόλου της τοπικής αυτοδιοίκησης σε κάθε τομέα της καθημερινότητας αλλά και στην διασφάλιση συνθηκών για ανάπτυξη και ευημερία.

Δήλωση υποψηφιότητας για τη θέση του Δημάρχου Σοφάδων από τον Δημοσθένη Κατσή

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες,

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης επέλεξα τη σημερινή πανηγυρική ημέρα της Αγίας Παρασκευής  πολιούχου της πόλης των Σοφάδων, να σας ανακοινώσω την πρόθεση  μου να διεκδικήσω στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές τη θέση του Δημάρχου Σοφάδων.

Δήλωση υποψηφιότητας για το Δήμο Σοφάδων του Ορέστη Ψαχούλα

Ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του προσεχούς έτους, στο Δήμο Σοφάδων πήραμε την απόφαση με μια ομάδα φίλων και συνεργατών, να συγκροτήσουμε μια νέα δημοτική παράταξη και να  συμμετάσχουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιώργου Τσιώτα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια ολους τους ψηφοφόρους, και ιδιαίτερα τους νέους ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους μας τίμησαν και μας εκτίμησαν ανάλογα με την προσωπική τους κρίση, πρωτίστως το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Θάνου Σκάρλου και κατά συνέπεια και εμένα προσωπικά ,ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο η σταυροδοσία των υπ. Δημοτικών Συμβούλων και τα αποτελέσματα στις κοινότητες του Δ. Λίμνης Πλαστήρα

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία της σταυροδοσίας για τις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και ανακοινώθηκαν σήμερα (Τετάρτη 5/6) από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα επίσημα αποτελέσματα.

Αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο η σταυροδοσία των υπ. Δημοτικών Συμβούλων και τα αποτελέσματα στις κοινότητες του Δ. Σοφάδων

Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία της σταυροδοσίας για τις Δημοτικές Εκλογές στο Δήμο Σοφάδων και ανακοινώθηκαν σήμερα (Τετάρτη 5/6) από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα επίσημα αποτελέσματα.

Ευχαριστήρια δήλωση του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου για την επανεκλογή του

Συνδημότισσες και Συνδημότες

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας και το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ