.
.
.
.

Δημοτικές - Δήμος Σοφάδων

Δήμος Σοφάδων: Επικυρώθηκαν και αναρτήθηκαν στο Πρωτοδικείο Καρδίτσας τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου

Επικυρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Καρδίτσας και δημοσιεύτηκαν τα οριστικά αποτελεσμάτων για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023  στο Δήμο Σοφάδων όπου συγκεντρωτικά και σε ότι αφορά τη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου είχαμε τα ακόλουθα:

Δήμος Σοφάδων: Χάνει και εδώ την έδρα η Λαϊκή Συσπείρωση

Με τρεις παρατάξεις αντί τεσσάρων θα εκπροσωπείται το νέο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων καθώς από πλευράς της εταιρείας που παρουσιάζει τα αποτελέσματα των εκλογών στο Υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (11/10) άλλη μια αλλαγή.

Το αποτέλεσμα της σταυροδοσίας στo Δήμο Σοφάδων για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

Γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου η σταυροδοσία των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου για τo Δήμο Σοφάδων μετά την επικύρωση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Καρδίτσας.

Δήλωση του Δημάρχου Σοφάδων Θ. Σκάρλου για το εκλογικό αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου

Θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω όλους εκείνους, οι οποίοι πορεύτηκαν μαζί μου όλα αυτά τα  χρόνια, διότι μέσα από άπειρες δυσκολίες προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας πάνω σε κοινούς στόχους.

«Αλλαγή φρουράς» στον Δήμο Σοφάδων με τον Δημ. Κατσή να εκλέγεται δήμαρχος με ποσοστό 45,28%-Οι έδρες ανά συνδυασμό

Νέο δήμαρχο θα έχει από την 1/1/2024 ο Δήμος Σοφάδων καθώς το εκλογικό αποτέλεσμα έφερε στην πρώτη θέση τον κ. Κατσή, που ηγήθηκε για πρώτη φορά συνδυασμού.

Νίκη Κατσή από τον πρώτο γύρο στο Δήμο Σοφάδων

Αλλαγή στη θέση του Δημάρχου Σοφάδων από το βράδυ της Κυριακής 8 Οκτωβρίου με τον Δημοσθένη Κατσή να είναι ο νικητής των εκλογών εξασφαλίζοντας μάλιστα τη νίκη από τον πρώτο γύρο.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ