.

Δημοτικές - Δήμος Σοφάδων

Δήλωση υποψηφιότητας του Αθανάσιου Καπέκα με το συνδυασμό του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου

Σαν ενεργός και υπεύθυνος πολίτης που αισθάνομαι και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων της θέσης που μου προτάθηκε,

Δήλωση υποψηφιότητας του Βασίλειου Αλεξόπουλου με το συνδυασμό "Δύναμη Ευθύνης" με υπ. Δήμαρχο Σοφάδων τον Μπ. Παπαδόπουλο

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Ανταποκρινόμενος µε υπευθυνότητα στην τιµητική σας εντολή ανέλαβα την διοίκηση, από τη θέση του αντιδημάρχου, του τέως Δήμου Ταμασίου,

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Δύναμη Ευθύνης" για το Δ. Σοφάδων από τον επικεφαλής Μπάμπη Παπαδόπουλο (+Φώτο)

Μέσα σε ένα θερμό και ενθουσιώδες κλίμα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου σε κατάστημα της τριγωνικής πλατείας Σοφάδων η παρουσίαση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Δήλωση υποψηφιότητας του Χρήστου Κούλπα με το συνδυασμό του Δημάρχου Θάνου Σκάρλου

Σαν ενεργός και υπεύθυνος πολίτης που αισθάνομαι και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης, αποδέχθηκα την πρόσκληση, να θέσω την υποψηφιότητά μου στο συνδυασμό "Πανδημοτική Πρωτοβουλία" του οποίου ηγείται ο Δήμαρχος Σοφάδων Αθανάσιος Σκάρλος.

Δήλωση υποψηφιότητας του Γιώργου Τσιώτα με το συνδυασμό του Δημάρχου Θάνου Σκάρλου

Θέλω να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μου του Δήμου Σοφάδων ότι, αποδέχομαι την τιμητική για μένα πρόταση, του νυν δημάρχου Σοφάδων, Θάνου Σκαρλου, ώστε να είμαι δίπλα του, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ταμασίου, στο Δήμο Σοφάδων.

Δήλωση υποψηφιότητας Ευάγγελου Παπαστεργίου με το συνδυασμό του Δημάρχου Θάνου Σκάρλου

«Μετά από ώριμη σκέψη και με μοναδικό γνώμονα το καλό του Δήμου Σοφάδων, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου κ. Θάνου Σκάρλου, να συστρατευτώ μαζί του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Δήλωση υποψηφιότητας Κώστα Αλεξίου με το συνδυασμό του Δημάρχου Θάνου Σκάρλου

Δυο περίπου μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές,  έχοντας πλήρη εικόνα της μεγάλης και σημαντικής προσπάθειας που καταβάλει η Δημοτική Αρχή κι ύστερα από ενδελεχή σκέψη έλαβα την απόφαση να συστρατευθώ και να ζητήσω την ψήφο των συνδημοτών μου με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Θάνου Σκάρλου.

Δύναμη Ευθύνης: "Ο Μπ. Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δ. Σοφάδων"

Σε εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή 14/12/2018 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία εκατοντάδων δημοτών, ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων και νυν επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Μπάμπης Παπαδόπουλος

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τη θέση του Δημάρχου Σοφάδων ο Μπάμπης Παπαδόπουλος

Η Δημοτική Ομάδα της Μείζονος Μειοψηφίας του Δ. Σοφάδων διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «με ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ πάμε μπροστά: στο χέρι των δημοτών η πορεία του Δ. Σοφάδων 2019 – 2023»

Μπάμπης Παπαδόπουλος: "Όπλο μας η εμπεριστατωμένη άποψη και πρόταση για το Δ. Σοφάδων"

«Παρών» στην διεκδίκηση του Δήμου Σοφάδων στις επικείμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης δηλώνει, εμμέσως πλην σαφώς, ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ