.
.
.

Αλλαγή σελίδας ζητούν οι δημότες Σοφάδων Κύριο

Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές συγκεντρώσεις του Μπάμπη Παπαδόπουλου
Αλλαγή σελίδας ζητούν οι δημότες Σοφάδων

...

Πρωτόγνωρη είναι η υποδοχή που επιφυλάσσουν στον τέως Δήμαρχο Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιο Μπάμπη Παπαδόπουλο οι κάτοικοι των χωριών στα οποία περιοδεύει.

Με πρωτόγνωρη μαζικότητα και θέρμη οι δημότες ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ. Συμμετέχουν στις ομιλίες του για να ακούσουν και να συζητήσουν μαζί του το σχέδιό του για την αλλαγή πορείας στο δήμο και τον τόπο και την επανεκκίνηση της δημιουργίας και της προόδου.

.Ίδια ήταν η εικόνα και την Δευτέρα 13/5/2019 στο Ανώγειο, το Μελισσοχώρι, το Λουτρό και τη Φίλια όπου ο κ. Παπαδόπουλος μεταξύ των άλλων τόνισε:

«οι δημότες έχουν πλέον μέτρο σύγκρισης! Μπορούν με ασφάλεια να κρίνουν το ύφος, το ήθος και τις προθέσεις του καθενός μας. Τα πεπραγμένα όλων μας, ημερήσια και βραδινά, είναι αδιάψευστες και τρανταχτές αποδείξεις:

- Για το ποιος είναι εκείνος που νοιάζεται και δουλεύει μέρα νύχτα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινωνίας που ζούμε.

- Για το ποιος είναι εκείνος που ασκεί τα καθήκοντα που του ανέθεσαν οι δημότες, όχι για να βολέψει το παιδί του ή τη γυναίκα του, αλλά για να αφιερωθεί στις μικρές και μεγάλες προκλήσεις του τόπου μας, στην διοίκηση του Δήμου και των τοπικών υποθέσεων χωρίς διακρίσεις και εξαιρέσεις

- Για το μέγεθος της σοβαρότητας, της οργάνωσης, της διάθεσης προσφοράς αλλά και της γενικότερης επάρκειας του καθενός.
Έχω εμπιστοσύνη στο νου, τη μνήμη και την κρίση των δημοτών!»

"Δύναμη Ευθύνης"

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιλος: Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές συγκεντρώσεις του Μπάμπη Παπαδόπουλου
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ