.
.
.

Δήλωση υποψηφιότητας του Αθανάσιου Καπέκα με το συνδυασμό του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου Κύριο

Δήλωση υποψηφιότητας του Αθανάσιου Καπέκα με το συνδυασμό του Δημάρχου Σοφάδων Θάνου Σκάρλου

...

Σαν ενεργός και υπεύθυνος πολίτης που αισθάνομαι και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων της θέσης που μου προτάθηκε,

αποφάσισα να αποδεχτώ με μεγάλη τιμή την πρόταση του Δημάρχου Κ. Θάνου Σκάρλου και να μετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης (Πανδημοτική Πρωτοβουλία) στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Διεκδικώ το τιμητικό αξίωμα του δημοτικού συμβούλου μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου, επειδή αισθάνομαι ότι όλοι οφείλουμε να αγωνιστούμε, μακριά από προσωπικές στρατηγικές φιλοδοξίες και κομματικές ιδεολογίες.

Στόχος όλων μας, πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων(κυρίως νέων ανθρώπων) στα κοινά.

Έτσι λοιπόν όλοι μαζί συνοδοιπόροι θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη μέχρι τωρα προσπάθεια του νυν Δημάρχου μας.

Ζητώ λοιπόν την υποστήριξη όλων σας, για να συμβάλλω κι εγώ στην προσπάθεια της ανάπτυξης του Δήμου μας, με γνώμονα πάντα το σεβασμό και την γνώση.

Με τιμη

Καπέκας Αν. Αθανάσιος
Εν Αποστρατεία Αξιωματικός ΣΞ.
Τηλ. 6973461924
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ