.
.
.

Δήλωση υποψηφιότητας του Βασίλειου Αλεξόπουλου με το συνδυασμό "Δύναμη Ευθύνης" με υπ. Δήμαρχο Σοφάδων τον Μπ. Παπαδόπουλο Κύριο

Δήλωση υποψηφιότητας του Βασίλειου Αλεξόπουλου με το συνδυασμό "Δύναμη Ευθύνης" με υπ. Δήμαρχο Σοφάδων τον Μπ. Παπαδόπουλο

...

ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

Ανταποκρινόμενος µε υπευθυνότητα στην τιµητική σας εντολή ανέλαβα την διοίκηση, από τη θέση του αντιδημάρχου, του τέως Δήμου Ταμασίου,

καθώς και του νέου Καλλικρατικού Δήμου Σοφάδων και δρομολόγησα κατά περίπτωση λύσεις, διευθετώντας τις καταστάσεις, παρά τη δύσκολη συγκυρία μέσα στην οποία εφαρμόστηκε η διοικητική μεταρρύθμιση.

Χάρη στην εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, πέτυχα πολλά, αλλά μπορώ ακόμη να πετύχω περισσότερα, µε την ψήφο σας, συνεπής στις αρχές µου, πέρα από στενά κοµµατικά όρια και χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, φέρνοντας στην σκηνή την τοπική κοινωνία και το κοινωνικό γίγνεσθαι.

Οργάνωσα και προγραμμάτισα την προσπάθειά µου για την βελτίωση και την ανάπτυξη, κατά το δοκούν, της περιοχής του δήμου Σοφάδων.

Συμμετέχω στις εκλογές της 26ης του Μάη, ζητώντας και πάλι την εμπιστοσύνη σας και σας καλώ να με στηρίξετε ενεργά στην κοινή µου προσπάθεια με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Μπάμπη Παπαδόπουλο, στις εκλογές του Μαΐου, για έναν ∆ήµο που θα είναι στην υπηρεσία του κάθε πολίτη, χωρίς διακρίσεις, αλλά με μοναδικό εχθρό τα προβλήματα, που δυστυχώς, ταλανίζουν την τοπική μας κοινωνία. Θα αφουγκράζομαι κάθε ανησυχία σας, διαβεβαιώνοντάς σας πως θα είμαι δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή, ακούγοντας τα παράπονά σας, τα προβλήματα σας αλλά και τις παρατηρήσεις σας μαζί με τις προτάσεις σας.

Η παρούσα κατάσταση απαιτεί υπευθυνότητα, συνέπεια, ειλικρίνεια, εμπειρία, γνώση, αποφασιστικότητα, δημιουργικότητα και θέληση. Η ψήφος σας πρέπει να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, αξιολόγησης, σύγκρισης και επιβράβευσης, ότι δηλαδή, θα επιλέξετε τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν πράξη τα οράµατά σας για το πολύπαθο Δήμο Σοφάδων.

Αυτό αξίζει σε µας και στη νέα γενιά - τα παιδιά µας.

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Σοφάδων(Δ.Ε.ΣΟΦΑΔΩΝ)

Βασίλειος Σερ. Αλεξόπουλος

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ