.
.
.

Μπάμπης Παπαδόπουλος:«Προχωράμε χωρίς να λοξοκοιτάμε αριστερά ή δεξιά, παρά μόνο μπροστά» Κύριο

Νέα Αρχή θέλουν οι κάτοικοι των χωριών του Δ. Σοφάδων
Μπάμπης Παπαδόπουλος:«Προχωράμε χωρίς να λοξοκοιτάμε αριστερά ή δεξιά, παρά μόνο μπροστά»

...

Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές, σε όγκο και αυθορμητισμό, συγκεντρώσεις των κατοίκων των χωριών που επισκέπτεται ο τέως Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος Μπάμπης Παπαδόπουλος.

. Η επίσκεψή του στον Άγιο Βησσάριο, τα Γεφύρια, την Πασχαλίτσα και την Κυψέλη την Τρίτη 14/5/2019 επιβεβαίωσε το κλίμα νίκης που διαμορφώνεται πλέον σ’ όλο το Δήμο. Ο κ. Παπαδόπουλος με λιτές αλλά εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις παρουσιάζει στους δημότες τις προτεραιότητες τη παράταξής του προκειμένου να βγει ο τόπος απ’ το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησε η απραξία των τελευταίων πέντε χρόνων. Ως βασικός στόχος προτάσσεται με ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ η επανεκκίνηση της δημιουργίας και της προόδου.

Δεν παραλείπει κάθε φορά να τονίσει ότι «είμαι περήφανος για το ψηφοδέλτιο που παρουσιάζω ενώπιων της κοινωνίας» γιατί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει κάθε φορά: «πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από στελέχη δοκιμασμένα σε κάθε επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο και με απεριόριστη διάθεση προσφοράς. Από ανθρώπους νοικοκυραίους, έντιμους, ικανούς κι εργατικούς. Που έχουν άποψη και μεράκι. Από ανθρώπους που ξέρουν να μάχονται και να βοηθούν όπου χρειάζεται.

Όλοι μας βάλαμε στην άκρη την κομματική μας ταυτότητα. Κλείσαμε μάτια και αυτιά στις κομματικές «γραμμές» και δημιουργήσαμε μια παράταξη που είναι πραγματικά ανεξάρτητη. Αυτό είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα σε σχέση με τις άλλες δύο παρατάξεις. Είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τα προβλήματα και τις ανάγκες της κοινωνίας και του τόπου που ζούμε και όχι των κομμάτων. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και ιδεολογία. Μας ταλαιπωρούν όλους το ίδιο. Πήραμε λοιπόν την απόφαση να προχωρήσουμε κοιτώντας μόνο μπροστά. Ούτε αριστερά ούτε δεξιά.

ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις16 Μαΐου 2019, 16:02

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιλος: Νέα Αρχή θέλουν οι κάτοικοι των χωριών του Δ. Σοφάδων
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ