.

Περιφερειακές εκλογές - Θεσσαλία

Ανακοίνωση μη καθόδου στις Περιφερειακές εκλογές από την "Οικολογική Θεσσαλία"

Η «Οικολογική Θεσσαλία» γνωστοποιεί την απόφασή της να μην κατέλθει στις επόμενες περιφερειακές εκλογές, αυτόνομα ή σε συνεργασία με άλλα σχήματα.

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Νίκου Καραγιάννη στις Περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού

Φίλες και φίλοι,

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Αγοραστό ,τον οποίο ευχαριστώ για την τιμητική του πρόταση που μου έγινε εδώ και πολύ καιρό.

Με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Κώστα Δελημήτρο η "Ανυπότακτη Θεσσαλία"

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Απριλίου στη Λάρισα Πανθεσσαλική Σύσκεψη των μελών της Περιφερειακής Παράταξης "Ανυπότακτη Θεσσαλία" κατά την οποία πάρθηκε η απόφαση να διεκδικήσει η παράταξη την ψήφο των Θεσσαλών στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη, με επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Κώστα Δελημήτρο. πρώην βουλευτή της ΛΑΕ.

Παρουσιάσθηκε στη Λάρισα η Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Κίνηση "Πρωτοβουλία" με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Δημ. Κουρέτα

Παρουσιάσθηκε χθες Παρασκευή (14/12) στη Λάρισα η Περιφερειακή Αυτοδιοικητική Κίνηση "Πρωτοβουλία" με υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα.

Ανοικτή επιστολή - κάλεσμα της Περιφερειακής Κίνησης "Πρωτοβουλία"

Συμπληρώνουμε πλέον 10 χρόνια οικονομικής κρίσης, με την κοινωνία μας, να διαδραματίζει περισσότερο ρόλο “παρατηρητή”, καθώς μοιάζει να περιμένει έναν από μηχανής Θεό, μία λύση που θα έρθει από μόνη της, με έναν τρόπο μαγικό. Μοιάζει αυτή η κοινωνία να αδυνατεί να πιστέψει στις δυνάμεις της και στις δυνατότητές της.

Παρουσιάζεται την Παρασκευή (14/12) η περιφερειακή κίνηση "Πρωτοβουλία" με υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Δημ. Κουρέτα

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας ανακοινώνει την προσεχή Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στη Λάρισα ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.

Λάρισα: Ανακοίνωσε υποψήφιο Περιφερειάρχη και Δήμαρχο Λαρισαίων ο Δημ. Κουτσούμπας

Επίθεση στη κυβέρνηση αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε από τη Λάρισα ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία που πραγματοποίησε σε πολιτική συγκέντρωση στη θεσσαλική πόλη.

Πράσινο Κίνημα: Ανακοίνωσε υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και υποψήφιους Δημάρχους Μουζακίου & Τρικκαίων

Τους πρώτους τέσσερις υποψηφίους Περιφερειάρχες και 17 υποψηφίους Δημάρχους ανακοίνωσε το Πράσινο Κίνημα, στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Κ. Αγοραστός: «Επιλέξαμε το άσπρο στο χάρτη γιατί άσπρη θέλουμε να είναι η επόμενη ημέρα στη Θεσσαλία»

Εμείς ζητήσαμε να βαφτεί άσπρος ο χάρτης της Θεσσαλίας το βράδυ των εκλογών της 25ης Μαΐου γιατί άσπρη θέλουμε να είναι η επόμενη μέρα στη Θεσσαλία και όχι γκρίζα».

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ