Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Περιφερειακές εκλογές - Θεσσαλία

Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Τι ισχύει με τις εκλογικές άδειες

Αντίστροφη μέτρηση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, οι οποίες διεξάγονται σε μία περίοδο που ανέδειξε με «ηχηρό» τρόπο τον κομβικό ρόλο της Αυτοδιοίκησης στις ζωές των πολιτών.

Πρωτοβουλία: Επίσκεψη του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα στον Βόλο

Στον Βόλο, στο πληγωμένο κέντρο της πόλης και στην οδό Ερμού βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο οποίος συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, συνομιλώντας με τους καταστηματάρχες της περιοχής και τους πολίτες διαπίστωσε, την επιθυμία τους για αλλαγή στην Περιφερειακή Αρχή.

"Για μια Θεσσαλική γεωργία που θα αντέχει στις κρίσεις" του Δημήτρη Κουρέτα, υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Σήμερα, τα βιομηχανικά αγροδιατροφικά συστήματα χαρακτηρίζονται από περιορισμένη ανθεκτικότητα, καθιστώντας τα ευάλωτα σε αυξανόμενες απρόβλεπτες κλιματικές και κοινωνικοοικονομικές κρίσεις.

ΥΠ.ΕΣ.: Διευκρινίσεις ως προς τη χρηματοδότηση συνδυασμών και υποψηφίων με ίδια κεφάλαια και το άνοιγμα ειδικών τραπεζικών λογαριασμών

Κατόπιν πολλών ερωτημάτων σχετικά με τη χρηματοδότηση συνδυασμών και υποψηφίων με ίδια κεφάλαια και το άνοιγμα ειδικών τραπεζικών λογαριασμών και ύστερα από την έκδοση της υπ’ αριθμό 75776/13.9.2023 απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών «Ειδικότερος τρόπος σύνταξης της αναλυτικής κατάστασης των εκλογικών εσόδων – δαπανών των συνδυασμών και των υποψήφιων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 και των επαναληπτικών της 15ης Οκτωβρίου 2023» (Β΄ 5419), διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Μαρινάκης για στήριξη Ν.Δ. σε Αγοραστό: "Δεν έχει αλλάξει κάτι στο status στήριξης"

Στην ερώτηση μεταξύ άλλων αν η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να στηρίζει την υποψηφιότητα Κ. Αγοραστού για την Περιφέρεια Θεσσαλίας κλήθηκε να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης το μεσημέρι της Πέμπτης 14 Σεπτεμβρίου.

Μετατίθεται για τις 15 Σεπτεμβρίου η ανακήρυξη συνδυασμών για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές στη Θεσσαλία

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, την Κυριακή 10/9, Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου, που, εκτός των άλλων προβλέπει την μετάθεση της ημερομηνίας ανακήρυξη των συνδυασμών για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές για τις 15 Σεπτεμβρίου, μόνο για το Θεσσαλικό διαμέρισμα.

Το ψηφοδέλτιο της "Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία - Ανταρσία για την Ανατροπή" με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Νικ. Ταλαχούπη

Γνωστοποιήθηκε από την περιφερειακή παράταξη "Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία - Ανταρσία για την Ανατροπή" το ψηφοδέλτιο συμεμτοχής στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Νικόλαο Ταλαχούπη.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ