.
.
.

Εκλογές 2019

Περιοδείες του Βασίλη Τσιάκου, την Πέμπτη 23 Μαΐου - Την Παρασκευή η κεντρική ομιλία στην πλατεία Δικαστηρίων

Τις επισκέψεις στις συνοικίες  της πόλης της Καρδίτσας  συνεχίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας επικεφαλής του συνδυασμού «Καρδίτσα, ο τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος.

Μπάμπης Παπαδόπουλος: «Ποιον προσπαθείτε να πείσετε κ. Σκάρλο;»

Βασική υποχρέωση των τοπικών αρχόντων είναι η λογοδοσία και ο απολογισμός των πεπραγμένων τους ενώπιων των δημοτών. Υποχρέωση νομική, σύμφωνα με την αυτοδιοικητική νομοθεσία.

Κ. Παπαλός: Ο συνδυασμός μας είναι μια μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια που δημιουργήθηκε απ’ την κοινωνία!!!

«Ο συνδυασμός μας αποτελείται από νέους και ικανότατους υποψηφίους, είναι πολιτικά ανεξάρτητος και ανοιχτός σε κάθε συνδημότισσα και συνδημότη να συζητήσει τα προβλήματα που τους απασχολούν και να βρει κοινά αποδεκτές λύσεις».

Θάνος Σκάρλος: Το μέλλον δεν περιμένει κανέναν

Ολοκληρώνοντας την επικοινωνία μου με τους Δημότες του Δήμου Σοφάδων αναφορικά με τα πεπραγμένα της πενταετούς θητείας μου ως Δήμαρχος, σήμερα οφείλω να σας καταθέσω τις ενέργειές μου και το όραμά μου για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Βασίλης Τσιάκος: Μια Δημοτική Αρχή μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της ανεργίας

Την υπηρεσία του ΟΑΕΔ επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας επικεφαλής του Συνδυασμού «Καρδίτσα ο τόπος μας» κ. Βασίλης Τσιάκος.

Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας: "Το έργο μας - Το όραμά μας: Κοινωνική Φροντίδα και Αλληλεγγύη"

Δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο υπηρεσιών κοινωνικής πολιτικής με στόχο την αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων και την άμεση στήριξη όσων έχουν ανάγκη.

Βασίλης Τσιάκος: Οφείλουμε να στηρίξουμε το έργο της τοπικής Αστυνομίας

Με τον ταξίαρχο της αστυνομικής διεύθυνσης,  με διοικητές όλων των υπηρεσιών αλλά και με το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης, συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας  κ. Βασίλης Τσιάκος.

Σε Καρποχώρι και Ματαράγκα την Πέμπτη 23 Μαΐου ο Αθανάσιος Σκάρλος - Την Παρασκευή η κεντρική του ομιλία

Ο Δήμαρχος Σοφάδων και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Αθανάσιος Σκάρλος του συνδυασμού ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, θα επισκεφθεί την Πέμπτη 23/05/2019 τις εξής Κοινότητες του Δήμου Σοφάδων:

Ανακοίνωση του συνδυασμού Ενωτική Πρωτοβουλία Δήμου Μουζακίου

Αγαπητοί συνδημότες,

Η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά, ένα τυπογραφικό λάθος μας ανάγκασε να αντικαταστήσουμε εγκαίρως και νομίμως τα ψηφοδέλτια.

"Μπάμπης Παπαδόπουλος: Ένας από τους Γιους τού Οδυσσέα" γράφει ο συγγραφέας - πανεπιστημιακός Θωμάς Στραβέλης

Αν υπάρχουν πλάσματα που κατακλύζονται από αντιθέσεις, είναι οι γιοι τού Οδυσσέα, οι καθαρόαιμοι Έλληνες, που φέρουν στην ψυχή τους, ανάμικτα, όλα τα ευγενικά αισθήματα, αλλά κι όλα τα ελαττώματα.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ