.
.
..

Εκδήλωση για το μέλι στο Δημοτικό Σχολείο Ματαράγκας

Εκδήλωση για το μέλι στο Δημοτικό Σχολείο Ματαράγκας

. sveronis panagiotis

Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Τρέφομαι σωστά, μεγαλώνω υγιεινά», που υλοποιείται από τη Β΄ τάξη του Σχολείου μας, την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 επισκέφτηκε το Σχολείο μας ο μελισσοκόμος κ. Γαλανίτσας Χρήστος.

Ο κ. Γαλανίτσας πραγματοποίησε ομιλία σχετική με το μεγάλο θαύμα της φύσης, δηλαδή το μέλι. Αναφέρθηκε στη διαδικασία παραγωγής του και στα προϊόντα κυψέλης. Επίσης, υπογράμμισε την αξία του μελιού για την ανθρώπινη διατροφή. Η ομιλία συνοδεύτηκε από την παρουσίαση οπτικού υλικού. Επιπρόσθετα, τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να περιεργαστούν τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι μελισσοκόμοι. Στο τέλος της ομιλίας απαντήθηκαν ερωτήσεις των παιδιών. Μετά την παρουσίαση, κάθε παιδί κατασκεύασε μία πασχαλινή λαμπάδα από μελισσοκέρι.

Οι εκπαιδευτικοί (Παπαρούνη Βασιλική, Παππάς Δημήτριος & Φούντα Αλεξάνδρα) και οι μαθητές/ριες, που συμμετέχουν στην υλοποίηση του προγράμματος, ευχαριστούν θερμά τον κ. Γαλανίτσα για τις χρήσιμες πληροφορίες - εμπειρίες που τους/τις μετέδωσε, καθώς και για την ευγενική προσφορά μελιού σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ