.
.
..

Καρδίτσα: Παράσταση διαμαρτυρίας φορέων ενάντια στο νομοσχέδιο για την παιδεία (+Φώτο +Βίντεο) Κύριο

Καρδίτσα: Παράσταση διαμαρτυρίας φορέων ενάντια στο νομοσχέδιο για την παιδεία (+Φώτο +Βίντεο)

. sveronis panagiotis

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πραγματοποίησαν το πρωί της Μ. Δευτέρας εκπρόσωποι φορέων του ν. Καρδίτσας.

Αφορμή το υπό ψήφιση νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, που είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και που σύντομα θα επιδιωχθεί να γίνιε νόμος του κράτους από την Ελληνική Βουλή.

.Στην κινητοποίηση συμμετείχαν εκπρόσωποι του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, του Συνδικάτου Οικοδόμων Καρδίτσας, της ΕΟΑΣΚ, του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Καρδίτσας, του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας της Ομάδας Γυναικών Σέκλιζας, καθώς και εκπρόσωποι μαθητών και σπουδαστών.

Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν αρχικά στην είσοδο του κτιρίου της οδού Διάκου που στεγάζει την Διεύθυνση και ακολούθως ανέβηκαν στα γραφεία. Απουσιάζοντος του Διευθυντή κ. Μιχάλη Παπανούσκα συναντήθηκαν με την αναπληρώτρια κ. Καραγιάννη και της εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους και τις αντιρρήσεις τους για το νομοσχέδιο, ζητώντας να μεταφερθούν μέσω της Δευτεροβάθμιας στους αρμοδίους και στο υπουργείο. 

.Συγκεκριμένα η κ. Κούτρα που έλαβε το λόγο τόνισε πως η κινητοποίηση καταδεικνύει την αντίθεση στο προς ψήφιση νομοσχέδιο το οποίο κατακρεουργεί το δικαίωμα των παιδιών στην δημόσια και δωρεάν παιδεία. Δημιουργεί, ανέφερε, ένα νέο Λύκειο που υποχρεώνει τους γονείς να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των παιδιών τους  και ζήτησε από την Δευτεροβάθμια να μεταφέρει την απαίτηση τους για απόσυρση του νομοσχεδίου.

Π.Κ.

.

 

επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ