.
.
.
.
.

Άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής πρόλαβε την επέκταση πυρκαγιάς στην Οξυά του Δήμου Μουζακίου Κύριο

Άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής πρόλαβε την επέκταση πυρκαγιάς στην Οξυά του Δήμου Μουζακίου
.

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σήμερα Τρίτη (15/9) στον συνοικισμό Παλαιοχωρίου της Οξυάς κοινότητας του Δήμου Μουζακίου.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καίει σε δύσβατη δασική έκταση μέσα σε χαράδρα με τα πρώτα πυροσβεστικά οχήματα να φθάνουν στο σημείο από την Π.Υ. Μουζακίου.

Ωστόσο, στο σημείο έχει ζητηθεί βοήθεια και από άλλες υπηρεσίες του νομού και της Θεσσαλίας γενικότερα. Συγκεκριμένα στο σημείο βρίσκονται ήδη  6 πυροσβεστικά οχήματα, 3 βοηθητικά από τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες Μουζακίου, Καρδίτσας και Πύλης υδροφόρα του Δήμου Μουζακίου και μηχάνημα σκαπτικό ενώ στο σημείο μεταφέρεται και 10μελές πεζοπόρο τμήμα.

Τις ενέργειες κατάσβεσης συντονίζει ο Δ/της των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Καρδίτσας πύραρχος κ. Γιώργος Νταουτάς ενώ πιθανότατα θα υπάρξει και επιπλέον ενίσχυση στο σημείο καθώς η κατάσβεση γίνεται σε δύσβατη περιοχή.

Ανανέωση 14.00 Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες του Karditsalive.Net από το σημείο (σχετική φώτο) φαίνεται η κατάσταση να ελέγχεται από την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών. Οι εργασίες κατάσβεσης ωστόσο συνεχίζονται ενώ έχουν προστεθεί άλλα δύο οχήματα στο σημείο.

Τελευταία τροποποίηση στις15 Σεπτεμβρίου 2020, 14:07
επιστροφή στην κορυφή

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ