Πέρα από τον αγώνα στο AEL FC Arena όπου η Αναγέννηση Καρδίτσαςηττήθηκε 1-0 από την ΑΕΛ αρκετές ήταν οι αναμετρήσεις που έδωσαν ομάδες της Football League το Σάββατο συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την σεζόν που ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου.
Ο Ατρόμητος Παλαμά κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς σε ερασιτεχνικό επίπεδο στην Καρδίτσα, καθώς στον τελικό του κυπέλλου «Ευ αγωνίζεσθαι» ή super cup, νίκησε 2-0 την Α.Ε. Καρποχωρίου.
Πανηγυρίζει την Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2015, η Ιερά Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου Σπινάσας (Νεράϊδας), στην ομώνυμη ωραιότατη τοποθεσία του χωριού της Νεράϊδας Δολόπων, του Δήμου Καρδίτσας.
Το τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους έδωσαν το απόγευμα στο γήπεδο του Καππαδοκικού η τοπική ΑΕΚ και ο Ηρακλής Σοφάδων.
Δυνατό φιλικό με την ομάδα της ΑΕΛ που θα βρει ως αντίπαλο και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Παλαμά η ομάδα των Τιτάνων.
Εξέπνευσε δυστυχώς στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος μετά τον αυτοπυροβολισμό του στη σκοπιά των Φυλακών Λάρισας, ένας 42χρονος εξωτερικός φρουρός, που κατάγονταν από χωριό της Ελασσόνας.
Φιλικό αγώνα προετοιμασίας απέναντι στο Γ.Σ. Λάρισας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έδωσε η ομάδα του Α.Σ. Καρδίτσας το απόγευμα του Σαββάτου.