.
.
.
.
.

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Τοποθέτηση Α' και Β' Υποδιευθυντών Δημοτικών σχολείων και προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Με Πράξη του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Επιλογής Στελεχών Εκπαίδευσης Π.Ε. Καρδίτσας έγινε τοποθέτηση έξι Α' υποδιευθυντών,  τεσσάρων Β' υποδιευθντών και μιας προϊσταμένης νηπιαγωγείου.

Υπόμνημα του Σ.Β.Θ.Κ.Ε. για την αναγκαιότητα αναθεώρησης του τρόπου υπολογισμού των ανταποδοτικών τελών των επιχειρήσεων στους Ο.Τ.Α.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος απέστειλε Υπόμνημα προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξανδρο Χαρίτση, τον Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης & Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Ιωάννη Δραγασάκη και τον Γενικό Γραμματέα Βιομηχανίας κ. Απόστολο Μακρυκώστα, σχετικά με την αναγκαιότητα αναθεώρησης του τρόπου υπολογισμού των ανταποδοτικών τελών των επιχειρήσεων από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

3,3 εκατ. ευρω στις Π.Ε. Τρικάλων και Μαγνησίας για έργα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Στην χρηματοδότηση και υλοποίηση έργων συνολικού προϋπολογισμού περίπου 2,3 εκ. ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και περίπου 1 εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Μαγνησίας προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την υπογραφή για διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δυο νέα έργα για την Π.Ε. Καρδίτσας ξεκινούν το προσεχές διάστημα

Δυο νέα έργα ξεκινούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, καθώς υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υποδομών 4,6 εκατ. ευρώ για τον οδικό άξονα Μουζάκι - Λίμνη Πλαστήρα

Με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστου Σπίρτζη εγκρίθηκε η δέσμευση ποσού 4,6 εκατ. ευρώ, για την υλοποίηση του έργου «Οδικός Άξονας Μουζάκι – Λίμνη Πλαστήρα – Α΄ Φάση», συμπεριλαμβανομένων των δαπανών για τις αναγκαίες απαλλοτριώσεις, τις μετατοπίσεις δικτύων Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και την τεχνική υποστήριξη των αρμόδιων υπηρεσιών.

Λάππας και Τσιάρας στους 46 Βουλευτές που θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Συνταγματικής αναθεώρησης

Ο Σπύρος Λάππας του ΣΥΡΙΖΑ και ο Κώστας Τσιάρας της Ν.Δ. θα είναι μέσα στους 46 Βουλευτές που θα συμμετέχουν στην Επιτροπή Συνταγματικής αναθεώρησης και η οποία θα συνεδρίασει στις 15 Νοεμβρίου για πρώτη φορά ώστε να συσταθεί σε Σώμα και να εκλέξει το Προεδρείο της.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ