.
.
.
.
.

Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018

Πολυτεχνείο 2018: Σοβαρά επεισόδια στα Εξάρχεια (+Βίντεο)

Άγνωστοι έχουν ανάψει φωτιές στους δρόμους και πετούν πέτρες και μολότοφ, ενώ οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν προσαγωγές, ενώ απώθησαν τους ταραξίες προς την πλατεία Εξαρχείων, όπου μαίνεται ο πετροπόλεμος και συνεχίζονται οι ρίψεις μολότοφ.

Υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου στην Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

Ο καιρός δεν αποτέλεσε σύμμαχο στον φετινό εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου, καθώς την ώρα των προγραμματισμένων εκδηλώσεων η βροχόπτωση ήταν αρκετά δυνατή και δεν επέτρεψε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Χειροπέδες σε 46χρονο από τον Τύρναβο που έκλεψε φορτηγό αυτοκίνητο στην Καρδίτσα

Συνελήφθη, σήμερα (17-11-2018) το μεσημέρι στον Τύρναβο Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας 46χρονος, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της κλοπής και της πλαστογραφίας.

Α1 ΕΣΚΑΘ: Καταστροφικό 3ο δεκάλεπτο για το Γυμναστικό Σοφάδων έφερε την ήττα στον Αμπελώνα

Εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο για το Γυμναστικό Σοφάδων στο κλειστό του Αμπελώνα ωστόσο όπως και με τους Γόμφους στο προηγούμενο παιχνίδι το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφική.

Α' ΕΠΣΚ: Παρέμεινε πρώτος ο Ηρακλής - Πέρασε ο Αστέρας από τον Ταυρωπό (Ρεπορτάζ)

Στη σέντρα για την 9η αγωνιστική βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (17/11) οι ομάδες της Α' ΕΠΣΚ με εξαίρεση τους Ατρόμητο Παλαμά και Αγναντερό που δεν αγωνίστηκαν λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ