.
.
.
.

Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018

Δήμος Αργιθέας: Ιδιαίτερα επικίνδυνη η διέλευση και κυκλοφορία στη θέση "Σκάλα" Ανθηρού

Να αποφεύγουν τη διέλευση των οχημάτων από τη θέση "Σκάλα" Ανθηρού συνιστά στους οδηγούς οχημάτων ο Δήμος Αργιθέας με ενημερωτικό που εξέδωσε καθώς στο σημείο μετά τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις υπάρχουν καταπτώσεις βράχων.

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας σχετικά με τις μεταθέσεις στο Τμ. Τρ. Αυτοκινητοδρόμων Καρδίτσας

Σε όλες τις συναντήσεις με τοπικούς Βουλευτές και σε κάθε αλληλογραφία που συμβαδίζει με τον σκοπό της πραγματικής ενίσχυσης ενάντια στην εκμετάλλευση και στην άτυπη ομηρία συναδέλφων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων με ανακοινώσεις της σε κάθε ευκαιρία επεσήμανε την αναγκαιότητα σχεδιασμού όχι επί χάρτου αλλά επί πραγματικών αναγκών.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Αγίου Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων 20-22 Νοεμβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τρίτη 20, Τετάρτη 21 και Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων. 

Αποστολές ομάδων Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣΚ για τους αγώνες με τις ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών

Η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ανακοινώνει ότι οι αποστολές των Μικτών Ομάδων Κ-16 και Κ-14 θα αναχωρήσουν την Τρίτη 20-11-2018 και ώρα 16:00 για τα Γρεβενά, όπου και θα καταλύσουν στο Ξενοδοχείο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ».

Γ' Εθνική μπάσκετ: Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου οι δύο αγώνες που αναβλήθηκαν

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι δύο χθεσινές αναμετρήσεις της Γ' Εθνικής μπάσκετ για τον 3ο όμιλο που αναβλήθηκαν καθώς οι φιλοξενούμενες ομάδες Ίκαροι Τρικάλων και Πρωτέας Γρεβενών δεν ήταν εφικτό να μετακινηθούν οδικά λόγω των χιονοπτώσεων.

Ο Σ.Β.Θ.Κ.Ε. πραγματοποίησε το 14ο ετήσιο επιχειρηματικό συμπόσιο

Για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Ετήσιο Επιχειρηματικό Συμπόσιο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος από το 2005.

Ενημερωτικό σημείωμα του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά Καρδίτσας για τις αλλαγές στο Κ.Ε.Α.

Το Κέντρο Κοινότητας είναι το πρώτο σημείο επαφής του πολίτη με την κοινωνική υπηρεσία του κάθε Δήμου. Από εκεί ο πολίτης ενημερώνεται για όλα τα επιδόματα που δικαιούται, όλους τους φορείς, υπηρεσίες και προγράμματα που του παρέχουν κοινωνική φροντίδα οποιασδήποτε μορφής, σε επίπεδο Δήμου, Περιφέρειας ή επικράτειας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ