.
.
.
.

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Πέρασαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας έργα 16,5 εκατ. ευρώ για Μαγνησία και Λάρισα

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 12 εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Μαγνησίας και Β. Σποράδων και εγκρίσεις τευχών δημοπράτησης και αποτελέσματα διαγωνισμών για έργα συνολικού προϋπολογισμού 4,5. εκατ. ευρώ για την Π.Ε. Λάρισας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

13 μετάλλια για τους αθλητές του Κ.Ο.Κ. στους κολυμβητικούς αγώνες στη Λάρισα

Στους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών (9-12 ετών) "Αντωνης Δρόσος 2018‘’ στη Λάρισα με την συμμετοχή 500 αθλητών από 17 σωματεία της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας, συμμετείχε ο Κ.Ο.Κ. με 20 αθλητές κατακτώντας 13 μετάλλια (6 Χρυσά, 6 Αργυρά και 1 Χαλκινο).

Μπ. Παπαδόπουλος: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων έβαλε φρένο στην επιμονή του δημάρχου να μας αλλάξει τα φώτα»

 Η κατάληξη του διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων LED στο δημοτικό φωτισμό προϋπολογισμού 1.438.052 δικαίωσε απόλυτα τις αντιρρήσεις μας για τον τρόπο με τον οποίο η δημοτική αρχή προώθησε ένα σημαντικό για το δήμο μας έργο.

Υπ. Παιδείας: Προσλήψεις 456 εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως αναπληρωτές

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκε ότι, για το διδακτικό έτος 2018-2019, προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές, πλήρους και μειωμένου ωραρίου, στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με χρηματοδότηση από το Εθνικό Σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων:

Εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας με θέμα «Ο ρόλος της πρόληψης στην υγεία της γυναίκας»

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας (Μέλος ΟΓΕ), οργανώνει εκδήλωση- συζήτηση την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Μικρό Παλάτι (Υψηλάντου 78) με θέμα: «Ο ρόλος της πρόληψης στην υγεία της γυναίκας».

Το απόγευμα της Τρίτης (4/12) η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και η τελετή έναρξης της "Παυσιλυπούπολης" (+Βίντεο)

Καλύτερη και πιο εορταστική από κάθε άλλη χρονιά θα είναι η φετινή “Παυσιλυπούπολη”, όπως τόνισαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας Φ. Αλεξάκος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ