Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Πακέτο μέτρων από το Μακρόν για να εκτονώσει την ένταση από το κίνημα με τα "κίτρινα γιλέκα"

Πακέτο μέτρων για την εκτόνωση της έντασης που έχει ξεσπάσει στη χώρα από το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» υποσχέθηκε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στο πολυαναμενόμενο διάγγελμα που απηύθυνε στους Γάλλους πολίτες.

Δημ. Μπουρίκος: "Πρόγραμμα «Φιλόδημος»: Η θέση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Π.Ε. Καρδίτσας [Πρώτα ευρήματα*]"

Το ειδικό πρόγραμμα «Φιλόδημος» (2018-2022) για την ενίσχυση των Δήμων της χώρας, στοχεύει- μεταξύ άλλων- και στην ενδυνάμωση της ισόρροπης, βιώσιμης και δίκαιης ανάπτυξης και στην άρση των συνεπειών της κρίσης στο πεδίο των υποδομών των Δήμων.

Δημ. Παπακώστας: "Αποκλειστική ευθύνη του Υπ. Υποδομών πιθανή κατάρρευση ημιτελών έργων του Φράγματος Συκιάς!"

|.Μετά από επισταμένη έρευνα ανακαλύψαμε ένα σημαντικό έγγραφο, που υπογράφει ο Προϊστάμενος ΕΥΔΕ ΚΥΥ, εξαίρετος επιστήμονας Μηχανικός με Β βαθμό,Δ.Παπαγιαννιδης.[αρ.πρωτ οικ.3187/Κ.Ε 2030Α/17-11-2015 προς Γραφείο Υπουργού ΥΠΟΜΕΔΙ ( Υποδομών), με θέμα:

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τον Αχελώο

Την «Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τα υδατικά της Θεσσαλίας και την ολοκλήρωση έργων του Αχελώου» υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Ομιλία Γ.Γ. Υπ. Εσωτερικών Κ. Πουλάκη στους αυτοδιοικητικούς σε εκδήλωση της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας

Tις αλλαγές που επιφέρει στο θεσμικό πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενόψει και των επερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστας Πουλάκης, στη Λάρισα, μετά από πρόσκληση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας.

Ημερίδα από την "Αργιθέα νέα εποχή" στο Μουζάκι με θέμα: «Τοπική αυτοδιοίκηση & ορεινότητα: Προκλήσεις και προοπτικές»

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 & ώρα 10.30 π.μ. στο ξενοδοχείο Mouzaki Palace (Αίθουσα Pamissos) θα πραγματοποιηθεί θεματική εκδήλωση – αναπτυξιακή ημερίδα με τίτλο: «ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΟΡΕΙΝΟΤΗΤΑ: Προκλήσεις και προοπτικές».

Έτοιμα να δημοπρατηθούν πέντε έργα στην Π.Ε. Τρικάλων

Έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων συνολικού προϋπολογισμού 1.645.000 ευρώ είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς υπογράφηκε από τον Κ. Αγοραστό η διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ