.
.
.
.
.

Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

Ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία Τεχνικό Πρόγραμμα και Προϋπολογισμός Δήμου Καρδίτσας για το 2019

Ψηφίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (13/12) κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός για το 2019.

Εκπαιδευτικούς από σχολεία Ιταλίας, Ρουμανίας και Τουρκίας υποδέχθηκε το Γυμνάσιο με Λ.Τ. Μαγούλας

Στα πλαίσια της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ KA229 με τίτλο «DYNAMIC CITIZENS OF EUROPE» και στόχο την ανταλλαγή καλών πρακτικών κατά τα έτη 2018-2020 μεταξύ ευρωπαϊκών σχολείων, το Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Μαγούλας Ν. Καρδίτσας

Το Εσπερινό Γυμνάσιο - Λ.Τ Καρδίτσας συντονιστικό ίδρυμα σχεδίου Erasmus+KA229

Τη Δευτέρα 10-12 2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των εταιρικών σχολείων στο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-Λ.Τ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ το οποίο είναι το συντονιστικό ίδρυμα του σχεδίου ERASMUS+KA229 με κωδικό 2018-1-EL01-KA229-047747_1 και τίτλο“INNOVATION AND MOBILE LEARNING”.

Συλλαλητήριο τη Δευτέρα (17/12) με τρακτέρ στα Φάρσαλα

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας και οι Αγρότες Επαρχίας Φαρσάλων, μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (13/12) στο Βασιλί Φαρσάλων, αποφάσισαν να διοργανώσουν συλλαλητήριο με τα τρακτέρ την Δευτέρα 17-12-2018 και ώρα 11:30 στην Πλατεία Δημαρχείου στα Φάρσαλα.

Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στο Στρασβούργο μετά από επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας

Τουλάχιστον τρεις πυροβολισμοί ακούστηκαν στην περιοχή Λα Μεϊνό του Στρασβούργου, ενώ παράλληλα διεξάγεται αστυνομική επιχείρηση, μεταδίδει δημοσιογράφος του Reuters στην περιοχή.

Σωτ. Αντωνίου στο Δ.Σ.: Απαράδεκτη η εικόνα του χλοοτάπητα στο ΔΑΚ

Το ζήτημα της κακής κατάστασης του χλοοτάπητα του γηπέδου στο Δημοτικό Στάδιο τρεις μήνες μετά την ανακατασκευή του επανέφερε για άλλη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (13/12) ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Σωτ. Αντωνίου.

Φ. Αλεξάκος: Καταδικάζει ο Δήμος αλλά δεν γνωρίζει κάτι για το ζήτημα της θανάτωσης ζώων στο Παυσίλυπο

Καταδικάζει αλλά δεν γνωρίζει κάτι για το γεγονός της θανάτωσης αδέσποτων ζώων στο Παυσιλυπο όπου αυτές τις ημέρες φιλοξενεί το εορταστικό πάρκο της "Παυσιλυπούπολης".

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ