.
.
.
.
.

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας

Συνάντηση με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Καρδίτσας Κύριο ΚΑΤΕΡΗ Γεώργιο, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί 14/12/2018 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΑΣ.Υ. στην οποία μετείχαν ο Πρόεδρος ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης, ο Αντιπρόεδρος ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ Σπυρίδων, ο Γεν. Γραμματέας ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης, ο Οργανωτικός Γραμματέας ΡΕΠΠΑΣ Στέργιος, τα μέλη ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ Αθανάσιος και ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑΣ Ιωάννης.

Οι διαιτητές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ (15-16/12)

Τους διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαιρου που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο (15-16/12) γνωστοποίησε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ.

Οι (κατά διαρροή) πρώτοι τέσσερις υποψήφιοι Βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. στο ν. Καρδίτσας - Στη Β' Αθήνας ο Ευθ. Παπαργαρίτης

Ώρες μετρά αντίστροφα το Κίνημα Αλλαγής για την γνωστοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των ψηφοδελτίων του πανελλαδικά για τις Εθνικές εκλογές του 2019.

Άμεση επέμβαση της Π.Υ. Καρδίτσας για φωτιά σε σοφίτα ενοικιαζόμενων δωματίων στη Λίμνη Πλαστήρα

Μικρής έκτασης φωτιά σε σοφίτα ενοικιαζόμενων δωματίων στη περιοχή του Κρυονερίου στη Λίμνη Πλαστήρα σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής (14/12) και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KarditsaLive.Net.

Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου: Παρουσίαση του βιβλίου «Από το στόμα στο Χαρτί - Δέκα τσιγγάνικα παραμύθια»

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Μουζακίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου «Από το στόμα στο Χαρτί » -Δέκα τσιγγάνικα παραμύθια- το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Tα 137 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας τίμησαν με μεγαλοπρέπεια οι Θεσσαλοί της Αττικής στο Σύνταγμα (+Φώτο)

Τα εκατόν τριάντα επτά χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας τίμησαν οι Θεσσαλοί της Αττικής, στην εκδήλωση που διοργάνωσε, στα πλαίσια των καταστατικών δεσμεύσεών της, το δευτεροβάθμιο όργανο των Θεσσαλικών Συλλόγων Αττικής, η Ομοσπονδία Θεσσαλικών Σωματείων Αττικής «Η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΣΤΕΓΗ».

Εγκρίθηκαν έργα και μελέτες 3,7 εκατ. ευρώ από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας για την Π.Ε. Καρδίτσας

Έργα και μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 3.751.344,49 ευρώ (με ΦΠΑ) για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Σ.Ε.Α.Ν. Καρδίτσας στην Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας

Το Δ.Σ του Σύνδεσμου Εφεδρων Αξιωματικών νομού Καρδίτσας πραγματοποίησαν εθιμοτυπική επίσκεψη γνωριμίας και επιβεβαίωσης της συνεργασίας του συνδέσμου με την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας και τον αστυνομικό διευθυντή Καρδίτσας κ. Κατέρη Γεώργιο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ