.
.
.
.
.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

Δέματα "αγάπης" από τον Ε.Ε.Σ.

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία φορά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μοιράζοντας δωρεάν τρόφιμα σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμ. Ε.Ε.Σ. Καρδίτσας.

Λάρισα: Υπογράφηκε η σύμβαση για αναμόρφωση 13 παιδικών χαρών

Νέες αναμορφωμένες παιδικές χαρές, με σύγχρονα όργανα και εξοπλισμό και με έμφαση στην ασφάλεια και στην προσβασιμότητα των ΑμεΑ, θα διαμορφωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στην Λάρισα.

Βραβείο για ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων (Π.Ε.Β) βράβευσε με έπαινο την εργασία της ερευνητικής ομάδας του Καθηγητή Δ. Κουρέτα με τίτλο: ‘’Ανάπτυξη συσκευής για τον προσδιορισμό της αντιοξειδωτικής ικανότητας υγρών τροφίμων’’.

Κάλεσμα φορέων της Καρδίτσας σε συλλαλητήριο στην Καρδίτσα το απόγευμα της Τρίτης (18/12)

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

18 Δεκέμβρη, διαδηλώνουμε ενάντια στην ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2019, που είναι τάχα «μεταμνημονιακός», όμως εμπεριέχει όλα τα μνημονιακά μέτρα και τους εφαρμοστικούς νόμους, που έριξαν στα τάρταρα τους μισθούς, τα εργασιακά μας δικαιώματα και τις συντάξεις και προσθέτει και νέα.

Υπ. Παιδείας: Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, που υπηρετούν σε νησιά, για τις διακοπές των Χριστουγέννων

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας της χώρας,

Μελωδίες από το Μουσικό Σχολείο στο πλαίσιο της "Παυσιλυπούπολης"

Αισθητή έκανε την παρουσία του και φέτος το Μουσικό Σχολείο, το απόγευμα της Πέμπτης 11 Δεκεμβρίου στο χώρο του Παυσίλυπου με το πρώτο μέρος του πλούσιου χριστουγεννιάτικου προγράμματος, στα πλαίσια εκδηλώσεων της «Παυσιλυπούπολης», που διοργανώνει ο Δήμος της πόλης μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ