.
.
.
.
.

Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοίνωση της Αναγέννησης για την διαιτησία του αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα Καρδίτσας

Μετά το περσινό Όσκαρ διαιτησίας στο τοπικό πρωτάθλημα για το οποίο μιλάει ακόμη ολόκληρη η πανελλήνια ποδοσφαιρική κοινωνία, μετά την επιτυχή συνέχεια των ''αγγλικών'' σκορ με μεγάλη συχνότητα (βλέπε πρόσφατο 4-3 με ανατροπή),

Επίσκεψη μαθητών της Α' τάξης του 5ου Δημοτικού Καρδίτσας στο ΚΠΕ Μουζακίου

Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγωγής Υγείας «Προσέχω τη διατροφή, νοιάζομαι για την υγεία μου», που υλοποιείται από την Α΄ τάξη του Σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Μουζακίου, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018.

Εκδήλωση στο Γ.Ν. Καρδίτσας για την αντιμετώπιση της λευχαιμίας & ασθενειών που χρίζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών

Στα πλαίσια του εορτασμού της 5ης Δεκεμβρίου ως Διεθνής Ημέρα Εθελοντισμού, ο Σ.Ε.Α Καρδίτσας συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Γ.Ν. Καρδίτσας εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση-ευαισθητοποίηση συμπολιτών στο θέμα της αντιμετώπισης της Λευχαιμίας & ασθενειών που χρίζουν μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Ν. Καρδίτσας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ της Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών Ν.Καρδίτσας, που προέκυψε από τις εκλογές της 13/12/2018.

Στην Εντατική νεαρός Λαμιώτης μετά από συμπλοκή στο κέντρο της πόλης

Σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας, βρίσκεται ο ένας εκ των δύο νεαρών Λαμιωτών, που είχαν τραυματιστεί πρωινές ώρες της Κυριακής (16/12) σε επεισόδιο έξω από μαγαζί γρήγορου φαγητού, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου και Ροζάκη Αγγελή στο κέντρο της Λαμίας.

Στις 28 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Τριτέκνων Καρδίτσας θα βραβεύσει τους επιτυχόντες στην τριτόβαθμια εκπαίδευση

Ο σύλλογος Τριτέκνων Ν. Καρδίτσας στις 28/12/2018 θα βραβεύσει, σε ειδική εορταστική εκδήλωση που θα γίνει στο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ, τα παιδιά των Τρίτεκνων οικογενειών που επέτυχαν φέτος στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ