.
.
.
.

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλίας προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη σε κοινωφελή ιδρύματα και φορείς

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας πραγματοποίησε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων, ειδών και δώρων (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, παιχνίδια κ.α.).

Το Δ.Σ. Σοφάδων ματαίωσε εκ νέου την προμήθεια LED - Μπαίνει και η Δικαιοσύνη στην πολιτική κόντρα

"Χοντραίνει" η κόντρα στο Δήμο Σοφάδων σχετικά με το έργο της προμήθειας – εγκατάστασης φωτιστικών σωμάτων τύπου LED για εξοικονόμηση ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό καθώς μπαίνει στο ζήτημα και η Δικαιοσύνη.

Δεν θα πραγματοποιούνται συναλλαγές για βεβαίωση, είσπραξη, διαγραφή και επιστροφή φόρων στις Δ.Ο.Υ. από 2-4/1

Οι ΔΟΥ δεν θα πραγματοποιούν τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου και έως και την Παρασκευή 4/1, συναλλαγές για βεβαίωση, είσπραξη, διαγραφή και επιστροφή φόρων.

Οι διαιτητές των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ (22-23/12)

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (21/12) από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας οι διαιτητές - παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων για το Σαββατοκύριακο 22-23/12.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Φιλικό της Κ-13 με την ομάδα Κ-14 του Πλαστήρα

Από τον Ενωσιακό προπονητή της Μικτής Ομάδας Κ–13 της ΕΠΣ Καρδίτσας, Αν. Μασούρα καλούνται την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 στο γήπεδο του Εθνικού (περιοχή Νοσοκομείου), οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές, γεννημένοι τα έτη 2006 – 2007 για φιλικό αγώνα με την ομάδα Κ-14 του Α.Σ Πλαστήρα:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ