.
.
.
.
.

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Λάρισας - Τρικάλων

Κατέληξε σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας που είχε τραυματιστεί σοβαρά πριν από λίγη ώρα μετά από εκτροπή οχήματος που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Λάρισας-Τρικάλων στο ύψος του ANIMUS λίγο έξω από τη Λάρισα.

Ο «χάρτης» των προσφύγων στην πόλη της Καρδίτσας

Ο στόχος της δημιουργίας 300 θέσεων (κρεβάτια) φιλοξενίας προσφύγων στην Καρδίτσα, σε διαμερίσματα και στο πλαίσιο του προγράμματος της Ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ, είναι μία ανάσα από την υλοποίησή του.

Α1' ΕΠΣΚ: Άνετα η Μαυραϊκή τον Ήφαιστο - Νίκες για Φύλλο, Άρη και Δασοχώρι

Την 14η αγωνιστική του α γύρου είχαμε να πραγματοποιείται το απόγευμα του Σαββάτου (22/12) στην Α1 ΕΠΣΚ με την Μαυραϊκή να περνά άνετα από την έδρα του Ήφαιστου κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το 2018.

Α' ΕΠΣΚ: Παρέμεινε πρώτος ο Ηρακλής - Σπουδαία διπλά για Ατρόμητο και Μητρόπολη

Την τελευταία τους επίσημη υποχρεώση για το 2018 είχαν το απόγευμα του Σαββάτου (22/12) οι ομάδες της Α' ΕΠΣΚ με τον Ηρακλή Σοφάδων να κερδίζει το Αγναντερό παραμένοντας για άλλη μια αγωνιστική στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" για την κατασκευή ξενοδοχείου από ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης

Η Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας που στηρίζεται από τη Ν.Δ, από κοινού με τις παρατάξεις του ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), του ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ και της Χρυσής Αυγής, στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στις 20 Δεκεμβρίου 2018,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ