.
.
.
.
.

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018

Μήνυμα του δημάρχου Αργιθέας για τα Χριστούγεννα

Ο Δήμαρχος Λάμπρος Τσιβόλας, το Δημοτικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Δήμου Αργιθέας εύχονται στους δημότες μας και σε όλο τον κόσμο «Καλά Χριστούγεννα, Χαρούμενο και Ευτυχισμένο το 2019».

Γ' Εθνική μπάσκετ: Αντίο στο 2018 με χαμόγελα για τους Τιτάνες Παλαμά

Άλλη μια νίκη πέτυχαν το απόγευμα της Κυριακής (23/12) οι Τιτάνες Παλαμά βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική θέση στο τελευταίο παιχνίδι τους για το 2018 στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

 

Καιρός ν. Καρδίτσας: Χιονοπτώσεις "εξπρές" ανήμερα των Χριστουγέννων

Νέα "εξπρές" επειδείνωση του καιρού -χαρακτηριστικό του φετινού χειμώνα έως σήμερα- προβλέπουν τα μετεωρολογικά μοντέλα στην περιοχή μας την ημέρα των Χριστουγέννων.

Β2 ΕΠΣΚ: Χορταστική ισοπαλία στο Καλλίθηρο - Στοπ της Μαγούλας στον Εθνικό

Την προτελευταία αγωνιστική του α' γύρου στο 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΚ είχαμε να πραγματοποιείται το απόγευμα της Κυριακής (23/12) σηματοδοτώντας παράλληλα και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το 2018.

Β1 ΕΠΣΚ: Δύσκολο πέρασμα του Ερμή από τον Άρη - Διπλά για Ηρακλή και ΠΑΣ

Τελευταία αγωνιστική δράση για το 2018 για τις ομάδες του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΚ το απόγευμα της Κυριακής (23/12) με τον Ερμή αν και δυσκολεύθηκε κόντρα στην Αγία Παρασκευή να καταφέρνει να νικήσει ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά που φεύγει.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ