.
.
.
.
.

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018

Εκδήλωση στην Καρδίτσα με θέμα: "Η Μαρξιστική φιλοσοφία και το όραμα για μια άλλη κοινωνία"

Η "Πρωτοβουλία για την προβολή της Μαρξιστικής σκέψης" σας καλεί την Πέμπτη, 27 Δεκέμβρη, στις 6 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο στην Καρδίτσα σε ομιλία-συζήτηση με θέμα: "Η Μαρξιστική φιλοσοφία και το όραμα για μια άλλη κοινωνία".

Δημ. Παπακώστας: "Δεκεμβριανά 1944 στα Βραγκιανά - Ηρωικές μορφές Ανθρώπων μας!"

74 χρόνια από τα τραγικά γεγονότα των Δεκεμβριανών 1944, σήμερα 24 Δεκεμβρίου 2018- παραμονή Αγιας νύχτας των Χριστουγέννων- ώρα να θυμηθούμε εκείνες τις σκληρές περιόδους στα Βραγκιανα, την Αργιθέα.

Με στολισμένο καράβι υποδέχεται τους επισκέπτες η Καρδίτσα (+Φώτο)

Το καραβάκι που παραδοσιακά στολίζονταν στις γιορτές στη χώρα μας κοσμεί από σήμερα την είσοδο της πόλης όπως έρχεται κανείς από Αθήνα και υποδέχεται ολόφωτο τους επισκέπτες.

Την προσοχή των οδηγών εφιστά η "Κεντρική Οδός" για την κακοκαιρία

Η Κεντρική Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με ισχύ από τη Δευτέρα 24-12-2018 έως και την Πέμπτη 27-12-2018, προβλέπεται επιδείνωση του καιρού, με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενώ αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στην κεντρική και βόρεια χώρα.

Ιταλία: Εξερράγη το Ηφαίστειο της Αίτνας

Το ηφαίστειο της Αίτνας, το υψηλότερο και ενεργότερο ηφαίστειο της Ευρώπης, εξερράγη σήμερα, με αποτέλεσμα να υψωθεί μια τεράστια στήλη τέφρας στον ουρανό και οι αρχές να κλείσουν το αεροδρόμιο της Κατάνιας στις ανατολικές ακτές της Σικελίας.

Ευχές και κάλαντα από πολίτες, συλλόγους, φορείς και σχολεία στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό

Ευχές και χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας η μπάντα της 1ης Στρατιάς, η μπάντα της 110 Πτέρυγας Μάχης, από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Λάρισας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας,

Έπεσαν οι υπογραφές! Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Oδός Δέλτα - Παλαμά»

Σε φάση υλοποίησης μπαίνει από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Oδός Δέλτα - Παλαμά» προϋπολογισμού 13,3 εκατ.€. μετά την υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον ανάδοχο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ