.
.
.
.
.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018

Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Γεωργικού: Επίσκεψη μαζί με τον Άγιο Βασίλη στο γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως

Η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γεωργικού και ο Άγιος Βασίλης επισκέφτηκαν σήμερα το Γηροκομείο της Ιερας Μητροπoλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Μαγνησία: Τροχαίο στην Εθνική Οδό με τέσσερις τραυματίες

Περίπου στις 12 το μεσημέρι, Ι.Χ. αυτοκίνητο, που κινούταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στο 275ο χιλιόμετρο, μετά τον κόμβο της Σούρπης, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των επιβαινόντων και του οδηγού.

Λάρισα: Προς δημοπράτηση το «Σύστημα Διαχείρισης Πεζοδρόμων» και η «Βελτίωση Προσβασιμότητας Δημοτικών Κτιρίων και Κοινόχρηστων Χώρων»

Στη φάση της δημοπράτησης μπαίνουν τα έργα «Σύστημα Διαχείρισης Πεζοδρόμων» και «Έργα για Βελτίωση Προσβασιμότητας Δημοτικών Κτιρίων και Κοινόχρηστων Χώρων» στη Λάρισα συνολικού προϋπολογισμού 989.914 ευρώ.

O Απ. Αμπράζης νικητής του 5ου Πανθεσσαλικού Κυπέλλου Αγωνιστικού Τάβλι

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου το καθιερωμένο, εορταστικό 5ο Πανθεσσαλικό Κύπελλο Αγωνιστικού Τάβλι που διοργανώνει ο Όμιλος Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι Καρδίτσας.

Λάρισα: Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου πέντε περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα που διαπράχθηκαν στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 32 και 35 ετών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ