.
.
.

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου σε τμήμα της Καρδίτσας

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου σε τμήμα της Καρδίτσας για εργασίες συντήρησης από τον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Κόκκινη κλωστή δεμένη… και όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το παραμύθι της Παυσιλυπούπολης (+Φώτο)

Όλα είναι έτοιμα στην Καρδίτσα για να ξεκινήσει, την Τρίτη, και επίσημα η περίοδος των εορταστικών εκδηλώσεων, με την Παυσιλυπούπολη να βρίσκεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο επίκεντρό τους.

Ξεκίνησαν εργασία άλλοι 3 άνεργοι στο Δήμο Αργιθέας

Την πρόσληψη άλλων 3 ανέργων στο Δήμο Αργιθέας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ από σήμερα Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου έως 2 Αυγούστου 2019 γνωστοποίησε με απόφασή του ο Δήμαρχος Αργιθέας Λ. Τσιβόλας.

 

Δημ. Παπακώστας: "Αναταράξεις για τα 5μελή Κοινοτικά Συμβούλια από την ομιλία Υπ. Εσωτερικών Αλ. Χαρίτση στο συνέδριο της ΚΕΔΕ"

Με κεντρικό σύνθημα:" Η Ελλάδα Ψηλά - με Αυτοδιοίκηση Μπροστα!", άρχισαν οι εργασίες του Τακτικού Συνεδρίου Δήμων της ΚΕΔΕ, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΟΑΕΔ: Παρατείνεται έως 7/12 η προθεσμία των αιτήσεων για 5.500 θέσεις πτυχιούχων ΑΕΙ και ΤΕΙ ηλικίας 22-29 ετών

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού παρατείνει μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12η μεσημβρινή την προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυμάτων,

Ανακοίνωση σχετικά με τις αποφάσεις της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία στην πανθεσσαλική της συνέλευση την Κυριακή 2/12

Δύσκολα μπορεί να πειστεί κάποιος από το παραλήρημα των κυβερνητικών κύκλων για το «τέλος των μνημονίων». Η καθημερινότητα της εργαζόμενης πλειοψηφίας και της νεολαίας υπαγορεύουν το ακριβώς αντίθετο.

Αποφάσεις Δ.Σ. του Συλλόγου Αιμοδοτών Παλαμά της 29ης Νοεμβρίου

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20:00 έγινε συνεδρίαση του Δ.Σ. στα γραφεία του συλλόγου (Αίθουσα Αποστόλη Παπαντίνα) στο Πολιτιστικό Κέντρο Παλαμά, στην οποία συζητήθηκαν-αποφασίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ