.
.
.

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018

Βάιος Κουκουζέλης: "Νέο πάρκο αναψυχής στην τ.κ. Μητρόπολης"

Αφού το εγκαταλειμμένο πάρκο στη θέση ‘‘Αλωνάκι Μπιμπλί’’ το καταστήσαμε λειτουργικό καθαρίζοντάς το από τα βάτα και την οργιώδη βλάστηση ανεπιθύμητων φυτών, κλαδέψαμε τα δέντρα και τοποθετήσαμε καλαίσθητα παγκάκια, τώρα προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός νέου πάρκου αναψυχής.

Λάρισα: Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας η «Ανάπλαση περιοχής Τάφρου Ι1» στην περιοχή της Νέας Σμύρνης

Στη χρηματοδότηση ενός νέου έργου, που αναμένεται να συμβάλει στη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος, προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας.

Η Καρδίτσα φόρεσε και επίσημα τα γιορτινά της (+Φώτο +Βίντεο)

Είκοσι μία μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η Καρδίτσα μπήκε επισήμως στην εορταστική περίοδο με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στην Κεντρική πλατεία και τα εγκαίνια της Παυσιλυπούπολης.

Κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία από τη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Καρδίτσας

Η ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας στα πλαίσια των κοινωνικών  δράσεων που έχει προγραμματίσει και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της Νέας Δημοκρατίας.

ΟΑΕΔ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων για 2.082 θέσεις σε κέντρα υποδοχής

Αναρτήθηκαν σήμερα 4/12/2018 στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης ανέργων και ο Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΤΟΣΚΕΔΠ και Δομές προσωρινής υποδοχής (Γ΄ Κύκλος), για 2.082 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Δημ. Παπακώστας: "Ζητήματα, συνταγματικά - τεχνικά, στην εφαρμογή Κλεισθένη..."

Τακτικό Συνέδριο ΚΕΔΕ- Θεμα: "Κλεισθένης- η επόμενη μέρα".

Μετά την ομιλία του Υπουργού Αλέξη Χαριτση, χθές και την ανακοίνωση νέων τροπολογιών, κυρίως για εκλογή Προέδρου σε Κοινότητες άνω των 300 κατοίκων,

Καρδιτσιώτισσα η 69χρονη που έχασε τη ζωή της στη Λάρισα μετά από παράσυρση από φορτηγό

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα η 69χρονη Λαρισαία, Σ.Μ., όταν παρασύρθηκε από φορτηγό αυτοκίνητο, στη διασταύρωση της οδού Δημ. Καραολή με την Περιφερειακή οδό Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος της στροφής προς την Ιατρική Σχολή και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ