.
.
.
.

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018

«Ας φτιάξουμε τη δική μας παράσταση» - Με τον Μηνά Βιντιάδη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας

Με αφορμή το κείμενο του Παύλου Νιρβάνα «Το φλουρί του φτωχού» και οδηγό- εμψυχωτή τον θεατρικό συγγραφέα και δημοσιογράφο Μηνά Βιντιάδη οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του 6ου Δημ. Σχολείου Καρδίτσας είχαν τη χαρά να γνωρίσουν κάποια από τα «μυστικά» του πώς ένα λογοτεχνικό κείμενο μπορεί να μετουσιωθεί σε θεατρικό.

Συνάντηση Πούτιν - Τσίπρα στη Μόσχα

«Σαχλαμάρες» χαρακτήρισε τα περί «σκοτεινού παιχνιδιού» σε βάρος της Ελλάδας το καλοκαίρι του 2018 ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Έλληνα πρωθυπουργό στη Μόσχα.

Στο μικροσκόπιο έβαλε την αιολική ενέργεια ημερίδα του ΚΠΕ Μουζακίου (+Φώτο +Βίντεο)

Τα θετικά και αρνητικά στοιχεία της αιολικής ενέργειας και άλλων εναλλακτικών μορφών, επιχείρησε να καταγράψει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου, σε ημερίδα που διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (7/12) στο Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Κουπόνι 15.000 ευρώ σε 2.800 Δήμους της Ευρώπης για δωρεάν wifi σε δημόσιους χώρους - Εντός ο Δήμος Καρδίτσας

Eπιλέχθηκαν οι 2.800 δήμοι για τη χορήγηση κουπονιού WiFi4EU ύψους 15.000 ευρώ. Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρωτοβουλίας ανήλθε σε 42 εκατ. ευρώ.

Πειθαρχική ΕΠΣΚ: Απώλεια αγώνα για τις Ελπίδες Καρδίτσας και βαρύ χρηματικό πρόστιμο

Πέντε ποδοσφαιριστές και δύο σωματεία περιλαμβάνονται στο ποινολόγιο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (7/12).

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ