.
.
.
.
.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Τοποθέτηση Γ. Κωτσού στην ημερίδα για τη νέα Κ.Α.Π. που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα

Ο Δήμαρχος Μουζακίου Γ. Κωτσός, ως πρόεδρος της συνδιοργανώτριας Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας, τοποθετήθηκε στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (18/6) σε ξενοδοχείο της Λάρισας με θέμα: «Το μέλλον της Αγροτικής Παραγωγής - Νέα ΚΑΠ 2021-2027», επισημαίνοντας τα εξής:

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα του Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου την Τρίτη (19/6) και την Τετάρτη (20/6)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018, θα μεταβεί στην πόλη της Ελασσώνος κατόπιν προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτονος,

Νέα ολιγόλεπτη διακοπή ηλεκτροδότησης στους Δήμους Μουζακίου και Αργιθέας

Την ...αστάθεια του καιρού ως φαίνεται ζήλεψε η ηλεκτροδότηση στους Δήμους Αργιθέας και Μουζακίου που τις τελευταίες ημέρες δοκιμάζει τα νεύρα των κατοίκων...

Ξεκίνησαν οι εγγραφές των υποψηφίων μαθητών στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ.

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανακοίνωσε ότι κατά το σχολικό έτος 2018-19 θα εισαχθούν στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑ.Σ) Μαθητείας του Οργανισμού 6.260 μαθητές και μαθήτριες για να εκπαιδευτούν σε 32 ειδικότητες με ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Σημαντικά μειωμένη η χρήση της λεπτής πλαστικής σακούλας το α’ τρίμηνο του 2018

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία εσόδων α' τριμήνου της ΑΑΔΕ οι πλαστικές σακούλες που χρησιμοποιήθηκαν στο λιανικό εμπόριο και τα πολυκαταστήματα ήταν 202.887.964 τεμάχια, ενώ το αντίστοιχο περιβαλλοντικό τέλος που βεβαιώθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και θα αποδοθεί στον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) ήταν 6.086.639 ευρώ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ