.
.
.
.
.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν περιοχές των Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και της Φθιώτιδας

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, κ. Γιάννης Καπάκης, εξουσιοδότησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας να κηρύξει περιοχές του Δήμου Ρήγα Φεραίου, καθώς και του Δήμου Νοτίου Πηλίου της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων

Η Χρ. Κατσαβριά για την πρωτιά του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων

Στην 8η διοργάνωση του Εθνικού Διαγωνισμού Οικολογικών - Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής ECOTROPHELIA 2018 του ΣΕΒΤ, που πραγματοποιήθηκε στις 26/6/2018, στην Αίγλη Ζαππείου, παραβρέθηκε η βουλευτής Καρδίτσας, κ. Χρυσούλα Κατσαβριά – Σιωροπούλου.

Κλήρωσε η φορολοταρία για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Μαΐου (2018)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη (28/6), η φορολοταρία για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές του Μαΐου από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.), με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών.

Λάρισα: 20μελή εγκληματική οργάνωση, διέπραττε απάτες σε βάρος επιχειρήσεων

Διακριβώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, η δράση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διέπρατταν απάτες σε βάρος επιχειρήσεων σε όλη την επικράτεια, αποκομίζοντας μεγάλες ποσότητες βρώσιμων προϊόντων.

Δημοπρατείται το έργο της ηλεκτροκίνησης σιδηροδρομικής γραμμής Παλαιοφάρσαλου - Καλαμπάκας

Έγκριση δημοπράτησης του έργου ηλεκτροκίνησης - σηματοδότησης - τηλεδιοίκησης και ETCS L1 της υφιστάμενης γραμμής Παλαιοφάρσαλου – Καλαμπάκας σε στρατηγική συνεργασία με την ΕΡΓΟΣΕ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ενώ υπάρχει αισιοδοξία μέσα στο επόμενο διάστημα ότι θα δημοπρατηθεί και το ανάλογο έργο Λάρισας – Βόλου.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018: Φιλοζωϊκός Όμιλος Καρδίτσας και Διασώζω συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας προετοιμάζεται να συμμετάσχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με εκδηλώσεις και δράσεις που θα διοργανώσει σε συνεργασία και με άλλους φορείς από 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

ΙΕΚ Καρδίτσας: Με επιτυχία η εκδήλωση διάχυσης των Μαθησιακών Αποτελεσμάτων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, η εκδήλωση Διάχυσης των Μαθησιακών Αποτελεσμάτων από την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Κινητικότητας ERASMUS+, του Δημόσιου ΙΕΚ Καρδίτσας.

Κλείνουν airtickets και Tripsta

Οι πληροφορίες δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Και μαζί τους το χειρότερο σενάριο τόσο για τον ελληνικό τουρισμό όσο και (κυρίως) για εκατοντάδες εργαζόμενους.

Μία 12αδα συναυλίες στις γειτονιές και τις πλατείες της Καρδίτσας (+Βίντεο)

Δώδεκα συναυλίες συμπεριλαμβάνει για την πόλη το πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου, με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να γίνονται σε γειτονιές της Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ