.
.
.
.

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018

Σωτ. Κουλοκτσής: "Όχι και Οδυσσέας ο πολιτικός Πινόκιο"

Το μνημόνιο Τσίπρα τελείωσε μόνο για τον ίδιο. Ισχύει όμως για όλους τους άλλους Έλληνες. Ο πρωθυπουργός σε μια απίστευτη επικοινωνιακή παράσταση, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής, προσπάθησε το πρωί της Τρίτης να πείσει τους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες ότι ο ίδιος, ως άλλος Οδυσσέας, κατάφερε να οδηγήσει τη χώρα στην Ιθάκη.

Δήμος Αργιθέας και 38 ακόμα Δήμοι με εκκρεμότητες στους δασικούς χάρτες

Πέντε ημέρες απομένουν για 39 δήμους της χώρας οι οποίοι, παρά τις πολυάριθμες παρατάσεις που έχουν δοθεί, δεν έχουν ολοκληρώσει την οριοθέτηση των οικισμών και των οικιστικών πυκνώσεων στα χαρτογραφικά υπόβαθρα του Ελληνικού Κτηματολογίου για τους δασικούς χάρτες.

Βασ. Φωτόπουλος: "Διάγγελμα - Παιδική Παράσταση απο τον κ.Τσίπρα"

Άλλο ένα Διάγγελμα – «παιδική παράσταση», από την Ιθάκη αυτή τη φορά μας χάρισε ο κ. Τσίπρας με τίτλο “έξοδος από τα μνημόνια”. Και λέω παιδική παράσταση γιατί μόνο παιδάκια μπορεί να κοροϊδέψει πλέον ο κ.Τσίπρας, λέγοντας ότι ήρθε το τέλος των μνημονίων.

Οι αστυνομικοί της Καρδίτσας ενισχύουν τους πυρόπληκτους

Κάνοντας πράξη την κοινή τους εξαγγελία, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, η Τοπική Διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και το σωματείο Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Παράτυπης Μετανάστευση,

Συναυλία του συγκροτήματος “Μουσικές Αποδράσεις” στην πλατεία Δικαστηρίων

Συναυλία του μουσικού σχήματος “Μουσικές Αποδράσεις” θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24/8 στις 9.00 μμ στην πλατεία Δικαστηρίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας.

Διακοπή ρεύματος στη μισή Αττική!!!

Για περισσότερο από μια ώρα, όπως αναφέρουν αναγνώστες του newsit.gr έχουν μείνει χωρίς ρεύμα σχεδόν όλες οι περιοχές της Αττικής με φανάρια να έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, συναγερμούς να χτυπάνε, ενώ ανάστατοι είναι καταστηματάρχες αφού πολλοί έχουν ευπαθή προϊόντα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ