.
.
.
.
.

Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018

Κολπική μαρμαρυγή. Ποια τα συμπτώματά της, πως σχετίζεται με την άνοια, το εγκεφαλικό επεισόδιο και το αλκοόλ;

Υπολογίζεται ότι περίπου 150,000 Έλληνες πάσχουν από κολπική μαρμαρυγή και προσβάλλει πάνω από 1% του γενικού πληθυσμού αλλά η παρουσία της αυξάνεται σε 10% σε άτομα ηλικίας άνω των 80 ετών.

Στον αστερισμό του Champions League η Καρδίτσα (+Φώτο +Βίντεο)

"Μ’ ένα όνειρο τρελό", όπως αναφέρει και το παλιό λαϊκο τραγούδι, ένα όνειρο γεμάτο αστέρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, ταξιδεύουν την Κυριακή για τη μακρινή Λετονία η Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας.

"Μπίμπα" τραγουδά και ξεσηκώνει ο καταγόμενος από την Καρδίτσα Πάνος Αρχοντής (+Βίντεο)

O καταγόμενος από την Καρδίτσα Πάνος Αρχοντής μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι "Μπίμπα" που με το χορευτικό του ρυθμό ξεσηκώνει εδώ και λίγες ημέρες τα νυχτερινά κέντρα!!!

Έγκριση χρηματοδότησης 10 εκατ. ευρώ για προτάσεις για ενίσχυση μικρών τουριστικών επιχειρήσεων

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενέκρινε τη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 10 εκατ. ευρώ για τη συμμετοχή στη χρηματοδότηση επιχειρηματικών σχεδίων

Δημοπρατείται ο νέος εξοπλισμός για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν. Λάρισας

Στη φάση της υλοποίησης μπαίνει η προμήθεια του νέου εξοπλισμού για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του έργου προϋπολογισμού 150.000,00€ (με ΦΠΑ).

Ανακοίνωση φορέων της Καρδίτσας για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πυρόπληκτους

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα του Καρδίτσας, τον απλό κόσμο για την άμεση και τεράστια ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα των φορέων μας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων για τους πυρόπληκτους του Ν. Αττικής, όπου κυριολεκτικά προσέφερε από το υστέρημά του.

1ος Λαϊκός Δρόμος 2018: Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα - Μούχα - Καστανιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς – Μούχας «Ο Άγιος Τρύφων» ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου Λαϊκού Δρόμου 2018, στο Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα- Μούχα-Καστανιά που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Αυγούστου στις 09.30 π.μ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ