.
.
.
.
.

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Παρατείνεται η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για τις κοινότητες Καναλίων και Κερασιάς του Δ. Ρήγα Φεραίου

Tην παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας έως 27 Μαρτίου 2019 δύο κοινοτήτων του Δήμου Ρήγα Φεραίου υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός μετά από σχετική εξουσιοδότηση του Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Τρεις νεκροί και 15 τραυματίες σε τροχαία στη Θεσσαλία τον Δεκέμβριο - Βεβαιώθηκαν 6.072 παραβάσεις

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου 2018, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Σύλλογος Εκπ/κών Α/βάθμιας: "Συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών"

Συναδέλφισσες/οι το σύστημα που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε «διαβούλευση» δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς καθώς και περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας.

Σάββατο 12/1 ώρα 20.00: Κατάσταση οδικού δικτύου στην Π.Ε. Καρδίτσας και την υπόλοιπη Θεσσαλία

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα αναφοράς 19.00) η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

Συλλυπητήριο μήνυμα από το Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας για το θάνατο του Δημήτρη Σιούφα

Το Κίνημα Αλλαγής Καρδίτσας θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια  για το θάνατο του Δημήτρη Σιούφα, ενός ανθρώπου που άφησε το στίγμα του στην πολιτική ζωή του τόπου μας, με το ήθος και τη σοβαρότητά του.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του ΕΒΕ Καρδίτσας για το θάνατο του Δημήτρη Σιούφα

Τα θερμά συλληπητήριά τους εκφράζουν στους οικείους του Δημήτρη Σιούφα ο πρόεδρος Ντενίσης Γεώργιος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕ Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ