.
.
.
.

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

Οικολογική Θεσσαλία: Στη θέση του Ν. Πουτσιάκα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ο Ν. Σαμαράς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εντός των προσεχών ημερών θα πραγματοποιηθεί εναλλαγή στην περιφερειακή παράταξη «Οικολογική Θεσσαλία» όπου θα αντικατασταθεί ο επικεφαλής Νίκος Πουτσιάκας από τον πρώτο επιλαχόντα περιφερειακό σύμβουλο και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας στις τελευταίες εκλογές, Νίκο Σαμαρά.

Δήλωση του Προέδρου του Σ.Θ.Ε.Β. για την αύξηση του κατώτατου μισθού

Η αύξηση του κατώτατου μισθού, που είχε ήδη προαναγγελθεί από την κυβέρνηση και η οποία είχε συμφωνηθεί με τους Θεσμούς, ήταν αναμενόμενη και εν πολλοίς αναγκαία για την οικονομία μας γιατί κινείται προς την κατεύθυνση της αύξησης του εισοδήματος, της τόνωσης της κατανάλωσης και της ενίσχυσης της ζήτησης.

Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η αίτηση αναστολής εκτέλεσης του έργου για το αιολικό 40MW στα όρια των νομών Ευρυτανίας και Καρδίτσας

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με τη αίτηση αναστολής εκτέλεσης κατασκευής του έργου για αιολικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 40MW στη θέση θέση "Μιχός - Βοϊδολίβαδο - Απέλινα" του Δήμου Αγράφων της Π.Ε. Ευρυτανίας.

Στις φύλακες Κορυδαλλού θα μεταφερθεί ο φερόμενος ως δράστης της συζυγοκτονίας στο Αγναντερό (+Βίντεο)

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο 54χρονος από το Αγναντερό που φέρεται να σκότωσε την 51χρονη σύζυγό του την περασμένη Κυριακή (27/1).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ