.
.
.
.

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019

Ζαχάρω: Τελευταίο μπάνιο για 77χρονο

Η κακοδαιμονία όσον αφορά τους πνιγμούς φέτος φαίνεται να μην έχει τέλος, αφού ακόμα ένας λουόμενος βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή του Νεοχωρίου Ζαχάρως από σοκαρισμένους περίοικους που τον είδαν να επιπλέει χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Τέταρτος ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο

Μπορεί τους τελευταίους έντεκα μήνες να μην αγωνίστηκε πουθενά λόγω της επέμβασης που υποβλήθηκε στον αριστερό του ώμο, αλλά και πάλι άγγιξε μία θέση στο βάθρο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας στον πρώτο του αγώνα μετά την επέμβαση του κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Στουτγάρδης.

Α΄ΕΠΣΚ: Παρέμειναν στην κορυφή Αγναντερό και Απόλλων - "Τετράκινητη" και η Αναγέννηση

Παρέμεινε η δυάδα της κορυφής μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής στην Α ΕΠΣΚ αφού τόσο το Αγναντερό εντός όσο και ο Απόλλων Μακρυχωρίου εκτός συνέχισαν με νίκες.

Συναντήσεις με φορείς είχε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων

Με μια σειρά θεσμικών συναντήσεων ξεκίνησε το φθινόπωρο για την ΠΟΑΣ, καθόσον με τη νέα περίοδο των αυτοδιοικητικών και την ανάληψη καθηκόντων των νέων Βουλευτών που αναδείχθηκαν στις τελευταίες εθνικές εκλογές,

"Φθινοπωρινό απογευματινό με ήχους πιάνου" στο Δ.Ω.Κ. την Κυριακή (13/10)

Η μουσική εκδήλωση "Φθινοπωρινό απογευματινό με ήχους πιάνου" θα γίνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας (Δ.Ο.Π.Α.Κ.) Γαρδικίου 25.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ