.
.
.
.
.

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σημειώνονται στα ορεινά της Καρδίτσας

Χιονοπτώσεις σημειώνονται από το απόγευμα της Τετάρτης (13/2) στα ορεινά της Καρδίτσας από την κακοκαιρία "Χιόνη" όπως ονομάστηκε από τους μετεωρολόγους του Εθνικού Αστεροκοπείου.

Συνελήφθη 78χρονος στον Τύρναβο για κλοπή αγροτικού οχήματος από την Καρδίτσα

Στα χέρια αστυνομικών του Α.Τ. Τυρνάβου έπεσε σήμερα ένας 78χρονος στον Τύρναβο ο οποίος κατηγορείται για κλοπή φορτηγού αυτοκινήτου (αγροτικό), πλαστογραφία και παραποίηση στοιχείων του οχήματος.

Παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας για την Παιδιατρική Κλινική

Μετά το επεισόδιο βίας που συνέβη στην παιδιατρική κλινική του Γ.Ν. Καρδίτσας πριν από λίγους μήνες και την αποχώρηση του ιατρικού προσωπικού, η λειτουργία της δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί.

Δημ. Παπακώστας: "Κρίσιμες αλλαγές σε τροπολογίες Χαρίτση στις εκλογικές διατάξεις Κλεισθένη"

Χθές συναντήθηκε η ηγεσία της ΚΕΔΕ με τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαριτση για θέμα ταμιακων διαθέσιμων Δήμων- όπου βρέθηκε η χρυσή τομή της αναβολής έως προσεχή Ιούνιο-&τις επικείμενες Τροπολογίες επί των εκλογικών διατάξεων του Κλεισθενη (ν.4555/2018).

Ανακοίνωση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καρδίτσας για την πώληση ημερολογίων

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας ενημερώνει όλους τους συμπολίτες μας ότι ουδεμία σχέση ή οικονομική απολαβή έχει από τυχόν ημερολόγια που κυκλοφορούν προς πώληση από διάφορους “διασώστες”.

Ποινές για Αναγέννηση και Νίκη Βόλου από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ

Άλλη μια ποινή έπεσε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την Αναγέννηση που αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ενώ χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου για ένα μήνα επιβλήθηκε στο διερμηνέα της Νίκης Βόλου για την αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σελλάνων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ