.
.
.
.
.

Δευτέρα, 01 Απριλίου 2019

Παιδικές Βιβλιοθήκες Δ.Ο.Π.Α.Κ.: Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2019: «Τα βιβλία μας βοηθούν να μη βιαζόμαστε»

Η Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου, την ημέρα που γεννήθηκε ο μεγάλος Δανός παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Ηλίας Σχορετσανίτης: "Δήμος και εταιρεία εκμετάλλευσης ανεμογεννητριών, μια ιστορία «σκληρής» διαπραγμάτευσης"

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δημοσιοποιήσουμε τη θέση μας για την ενοικίαση έναντι 30.000€ κατ’ έτος, 38 στεμμάτων ιδιοκτησίας Δήμου Καρδίτσας σε εταιρεία εκμετάλλευσης ανεμογεννητριών.

Εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ. Σοφάδων την Πέμπτη 4 Απριλίου με κεντρικό ομιλητή τον κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σοφάδων σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν υπό την αιγίδα της ΝΟΔΕ Καρδίτσας, την Πέμπτη 04 Απριλίου και ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο των Σοφάδων.

"Πράσινο φώς" για τρία έργα στην Π.Ε. Καρδίτσας από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Έργα και μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ (με ΦΠΑ) για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Φάνης Στάθης: «Καλοσωρίζουμε στον συνδυασμό μας την Ιωάννα Αρβανιτάκου - Ντόβα»

«Είναι μια νέα δυναμική και δραστήρια γυναίκα που συμβάλει μέσω της εργασίας της στη βελτίωση και την αποκατάσταση του πιο σημαντικού αγαθού που έχει ο άνθρωπος.. την ΥΓΕΙΑ!!!

Σύλλογος Γυναικών Σοφάδων: Δηλώνουμε "παρών" στην "Ώρα της Γης"

Ένα από τα πιο δύσκολα και σύνθετα προβλήματα, που απασχολεί τη διεθνή κοινότητα εδώ και 25 χρόνια «χωρίς  μέχρι στιγμής σπουδαία αποτελέσματα» είναι αυτό της κλιματικής αλλαγής. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που «δεν είναι απλώς περιβαλλοντικό», αλλά που επηρεάζει την οικονομία, την κοινωνία.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Ορισμός δύο εξ αναβολής αγώνων και αλλαγή έδρας για τον αγώνα του ΑΟΚ με το Λεοντάρι

Τις ημερομηνίες διεξαγωγής δύο εξ αναβολής αγώνων και τον ορισμό άλλης έδρας για την αναμέτρηση του ΑΟΚ με το Λεοντάρι το προσεχές Σάββατο (6/4) γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η  Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ:

16 έργα στην Π.Ε. Τρικάλων και 3 στην Π.Ε. Μαγνησίας ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

16 έργα συνολικού προϋπολογισμού 3.269.000 ευρώ για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και 3 νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 5.173.600 ευρώ στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας ξεκινούν το επόμενο διάστημα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ