.
.
.
.
.

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

Επιτροπή Ειρήνης ν. Καρδίτσας: Πανελλαδική ημέρα αντιμπεριαλιστικής δράσης - Κυριακή 14 Απριλίου

Η Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης τη φετινή χρονιά αποκτά ιδιαίτερη  σημασία. Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται, από την κλιμάκωση της επιθετικότητας των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και  την όξυνση των ανταγωνισμών με τη Ρωσία και την Κίνα, με την εμπλοκή μεγάλου αριθμού κρατών.

Τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στην Καρδίτσα

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων και αφού θυμίσουμε ότι τόσο στην Κτηνιατρική όσο και για στα τμήματα ΤΕΙ συμμετείχε μόνο ψηφοδέλτιο της Πανσπουδαστικής Κίνησης Συνεργασίας(Π.Κ.Σ.), είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια του Βόλου και της Λάρισας

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνολικά έξι περιπτώσεις κλοπών και συνελήφθησαν σήμερα Τετάρτη το πρωί στο Βόλο ως δράστες, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 56 και 47 ετών.

Σύλληψη 46χρονου στα Τρίκαλα για 7 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα Τετάρτη (10/4) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 46χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Νότης Μαριάς από την Καρδίτσα: "Θέλουμε μια Ευρώπη των εθνών και των πατρίδων" (+Βίντεο)

Μία Ευρώπη των εθνών και των Πατρίδων που θα σέβεται κράτη και εθνικές ταυτότητες αλλά και τις παραδόσεις των λαών, είναι το όραμα του συνδυασμού «Ελλάδα ο άλλος δρόμος» με επικεφαλής τον Ευρωβουλευτή και εκ νέου υποψήφιο κ Νότη Μαριά.

Β1 ΕΠΣΚ: Πρωταθλητής και μαθηματικά ο Ερμής Μαυραχάδων!

Εμβόλιμη αγωνιστική είχαμε το απόγευμα της Τετάρτης (10/4) στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΚ με τον Ερμή Μαυραχάδων να κερδίζει στην έδρα του Ηρακλή Παλαμά κατακτώντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα και παράλληλα και την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Καρδίτσα: Στα 1.500 ευρώ το τίμημα για την τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών στην πλατεία Πλαστήρα

Σε ισχύ βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη 10 Απριλίου η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας παραχώρησης χώρου στην πλατεία Πλαστήρα για την τοποθέτηση τριών ψυχαγωγικών παιχνιδιών και για διάστημα ενός μήνα (έως και 10 Μαΐου).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ