.
.
.
.
.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας ταξιδεύει στην Ιταλία!

Το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας από την Κυριακή 24 Μαρτίου και μέχρι το Σάββατο 30 Μαρτίου είχε την χαρά να φιλοξενηθεί  στην πόλη Atri της  Ιταλίας  στο πλαίσιο του προγράμματος  erasmus+ KA229 "Learn 4 Life : Active and Responsible Citizenship", το οποίο υλοποιείται την περίοδο 2018 - 2020.

Εκπαιδευτική επίσκεψη της Δ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας στη Βεργίνα

Την Τετάρτη 10/4/2019 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη της Δ΄ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας στον Αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας (αρχαίες Αιγές).

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τρεις ακόμα δρόμους της Καρδίτσας

Εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό σε τρεις δρόμους της Καρδίτσας και συγκεκριμένα σε τμήματα των Οδών Κων. Καραμανλή, Κοσμά Αιτωλού και  Αγίου Βησσαρίου.

Άσκηση ετοιμότητας – εκκένωσης του Εσπερινού Σχολείου παρουσία του Ευθ. Λέκκα

Το Εσπερινό Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Καρδίτσας επισκέφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας κλιμάκιο επιστημόνων του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας(Ο.Α.Σ.Π.)

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο AEL FC Arena για τον αγώνα με την ΑΕΛ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού,

Συνετρίβησαν στην επιφάνεια της Σελήνης τα διαστημικά "μεγάλα όνειρα" του Ισραήλ

Το ισραηλινό διαστημικό σκάφος Beresheet («Γένεσις») έφτασε σήμερα στη Σελήνη, όμως δεν κατάφερε να προσεληνωθεί και συνετρίβη στην επιφάνειά της, όπως ανακοίνωσε το κέντρο ελέγχου.

Φάνης Στάθης: Η Χριστίνα Ροκκά, πολύ σημαντική προσθήκη για το συνδυασμό μας και το Δήμο μας!

«Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας τη Χριστίνα Ροκκά, μια γυναίκα που ενδιαφέρεται για τα κοινά, είναι δραστήρια και θέλει να προσφέρει στον δήμο μας.

Ηλίας Σχορετσανίτης: "Μη «σταυρώνεις» την Καρδίτσα. Ξεσταύρωσε τα χέρια μας"

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για την Ελληνική Δημοκρατία σήμερα είναι η έλλειψη συμμετοχής. Ο ελληνικός λαός απαξιώνει την πολιτική και τους πολιτικούς με την άρνησή του να εμφανιστεί στην κάλπη και να δηλώσει την άποψή του.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ