.
.
.
.
.

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου των δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας

Στη συντήρηση του οδικού δικτύου των Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου «Συντήρηση και Βελτίωση Οδικού Δικτύου Δήμων Τρικκαίων και Καλαμπάκας αρμοδιοτήτων Π.Ε. Τρικάλων», συνολικού προϋπολογισμού 240.000 ευρώ.

Θ. Σκάρλος στο Δ.Σ. Σοφάδων: Πληρώνονται τη Δευτέρα (15/4) οι εργαζόμενοι στα Λουτρά Σμοκόβου

Προς επίλυση οδεύει το ζήτημα τη μη πληρωμής και της μη ασφάλισής όσων εργάστηκαν στα Λουτρά Σμοκόβου τη θερινή περίοδο όπως γνωστοποίησε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων ο Δήμαρχος Θ. Σκάρλος και μετά από σχετική ερώτηση του Κου Αλεξόπουλου.

Νέα δεδομένα για την προμήθεια φωτιστικών σωμάτων τύπου LED στο Δήμο Σοφάδων - Στην Ολόμελεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου το θέμα

Νέα δεδομένα σχετικά με έργο προμήθειας – εγκατάστασης φωτιστικών σωμάτων τύπου LED για εξοικονόμηση ενέργειας για το δημοτικό φωτισμό του Δήμου Σοφάδων έγιναν χθες (Πέμπτη 11/4) γνωστά κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Υποβρύχιο μουσείο δημιουργείται στην Αλόννησο

Το πρώτο αρχαίο ναυάγιο που θα ανοίξει για το κοινό στην Ελλάδα, βρίσκεται στη Θεσσαλία. Είναι το ναυάγιο της Περιστέρας, στα ανοιχτά της Στενής Βάλας, στην νοτιοανατολική πλευρά της Αλοννήσου, απ’ όπου η Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκινά ένα πρωτόγνωρο στην Ελλάδα σχέδιο, για τη δημιουργία υποβρύχιου μουσείου.

Παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Παράσταση διαμαρτυρίας, στα πλαίσια της 24ωρης πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της ΟΛΜΕ, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (14/4), στην Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.

Φθιώτιδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου 15-18 Απριλίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 15 έως και την Πέμπτη 18 Απριλίου, στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και των Καμένων Βούρλων, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών αναβάθμισης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των τοπικών σηράγγων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ