.
.
.
.
.

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

«Λευκός καπνός» για νέο Δ.Σ. στην Αναγέννηση με επικεφαλής τον Θ. Καραμπέκο (+Φώτο +Βίντεο)

Εντολή σχηματισμού Διοικητικού Συμβουλίου, που θα αναλάβει τις τύχες της ερασιτεχνικής Αναγέννησης πήρε από την Γενική Συνέλευση ο κ. Θέμης Καραμπέκος, που εδώ και λίγο καιρό εξεδήλωσε ενδιαφέρον για την ομάδα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας για το θάνατο του Αποστόλη Γκουντούμα

Συναδέλφισσες/οι

Σήμερα είναι μια πολύ άσχημη μέρα για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, διότι έφυγε πρόωρα από κοντά μας ένας εκλεκτός συνάδελφος, ο Αποστόλης Γκουντούμας. Ο Αποστόλης ήταν συνταξιούχος Δάσκαλος.

Το 5ο Γυμνάσιο πραγματοποίησε δεύτερη επίσκεψη στην Ιταλία τον Απρίλιο!

Στο πλαίσιο του project erasmus+  KA219 “Analysing moral values in films and acting out” το 5ο Γυμνάσιο Καρδίτσας βρέθηκε και πάλι στην Ιταλία με διαφορετική ομάδα συμμετεχόντων και στην πόλη Chieti αυτή τη φορά, όπου και πραγματοποιήθηκε η τέταρτη και τελευταία συνάντηση εκπαιδευτικών και μαθητών του προγράμματος.

Ψήφισμα του Εσπερινού Γυμνασίου με Λ.Τ. Καρδίτσας για το θάνατο του εκπαιδευτικού Αλέξανδρου Ζουλούμη

Στην Καρδίτσα και στο Γραφείο του Εσπερινού Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις, σήμερα 15 Απριλίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 21:00 μ.μ., συνήλθε εκτάκτως ο Σύλλογος Διδασκόντων λόγω του θανάτου του συναδέλφου μας Αλέξανδρου Ζουλούμη, που υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια στο σχολείο μας διδάσκοντας μαθήματα της ειδικότητας των Κοινωνικών επιστημών.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Απόστρατων Σωμάτων Ασφάλειας Ν. Καρδίτσας

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Απόστρατων Σωμάτων Ασφάλειας Ν. Καρδίτσας μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 7 Απριλίου με το νέο Δ.Σ. να έχει διάρκεια τριετή.

Σοκ στο Παρίσι: Παραδόθηκε στις φλόγες η στέγη από την "Παναγία των Παρισίων"

Η καταστροφική πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη από το απόγευμα της Δευτέρας προκάλεσε την κατάρρευση της στέγης της Παναγίας των Παρισίων, την ίδια ώρα που εκπρόσωπος του ναού ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι έχει τυλιχθεί στις φλόγες όλος ο ξύλινος σκελετός (χρονολογείται από το 19ο αιώνα από τη μία πλευρά και από τον 13ο από την άλλη).

ΕΠΣ Καρδίτσας: Με κοινή ώρα έναρξης όλοι οι αγώνες ως το τέλος των πρωταθλημάτων

Καμία αλλαγή σε ώρα έναρξης αγώνα η ημέρα δεν θα γίνεται πλέον δεκτή μέχρι το τέλος των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπιστία των διοργανώσεων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ