.
.
.
.
.

Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Κωνσταντίνος Ξυλομένος: "Το διακύβευμα των επικείμενων δημοτικών εκλογών"

Τη στιγμή που ανακοινώνονται σταδιακά οι παρατάξεις και τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο Δήμο Καρδίτσας, παρατηρείται η συνεχής αναφορά της λέξης «αλλαγή» σε διάφορες παραλλαγές.

600.000 ευρώ για τρία έργα στους ΤΟΕΒ Τιτανίου, Σελλάνων και Σοφάδων

Τρία νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Π.Ε. Καρδίτσας, μετά την έγκριση που έδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Προς υπογραφή η απόφαση για την μετεγκατάσταση 31 νοικοκυριών Ρομά στο Δήμο Φαρσάλων

Υπογράφεται εντός των επόμενων ημερών η απόφαση για την μετεγκατάσταση 31 νοικοκυριών Ρομά που διαβιούν στο Δήμο Φαρσάλων, σε νέα έκταση που ανήκει στον Δήμο και παραχωρήθηκε με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.

Βγήκε και η 4η τετράδα για το κύπελλο Σύγχρονου Τάβλι

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου ο 4ος γύρος του κυπέλλου Καρδίτσας Σύγχρονου Τάβλι με τις τελευταίες τέσσερις προκρίσεις να παίρνουν οι Δημάκης, Νταλανίκας, Χριστοφοράκης και Μανιάτης.

Πολυμελής εγκληματική ομάδα εμπλέκεται σε κλοπές σε Καρδίτσα, Λάρισα, Φθιώτιδα και Ιωάννινα

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας, στο πλαίσιο πολύμηνης και μεθοδικής έρευνας, διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας ενέχονται στη διάπραξη κλοπών, τετελεσμένων και σε απόπειρα, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Εκπαιδευτική επίσκεψη του παραρτήματος Σοφάδων του Σ.Δ.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στη Βιβλιοθήκη και στο Κ.Ε.Π.

Στο μαγικό κόσμο του βιβλίου «ταξίδεψαν» οι εκπαιδευόμενοι/ες του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καρδίτσας-Παραρτήματος Σοφάδων, την Δευτέρα 15-4-2019.

Από 2 έως 20 Μαΐου η υποβολή δικαιολογητικών για τη συμμετοχή στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών

Από 2 έως 20 Μαΐου θα πραγματοποιείται η υποβολή δικαιολογητικών για την συμμετοχή στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών Σχολών όπως έγινε γνωστό σήμερα (Τρίτη 16/4).

Χρ. Κατσαβριά - Σιωροπούλου: "Σκέψεις και θέσεις για την Απλή Αναλογική, το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τη Δημοκρατία"

Η πρόσφατη παρουσίαση στην Καρδίτσα του νέου βιβλίου του κ. Δ. Κατσούλη, «ΤΟΜΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ», στάθηκε για μένα αλλά και για πολλούς, μια ωραία ευκαιρία, για μια βαθύτερη ανάγνωση των εξελίξεων στην τοπική αυτοδιοίκηση και μια πρώτη προσέγγιση των αλλαγών που επιφέρουν.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ