.
.
.
.
.

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Πορτογαλία: Δεκάδες νεκροί και τραυματίες σε ανατροπή λεωφορείου με τουρίστες!

Τουλάχιστον 28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το απόγευμα της Τετάρτης (17/4), όταν τουριστικό λεωφορείο ανατράπηκε στην πόλη Σάντα Κρουζ της Μαδέρα στην Πορτογαλία, όπως έγινε γνωστό από τις υπηρεσίες διάσωσης.

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου (+Φώτο +Βίντεο)

Παρουσία πολλών εκατοντάδων συμπολιτών εγκαινιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης, το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Καρδίτσας και νυν αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Τσιάκου.

Επιστολή Κ. Αγοραστού σε Εμμ. Μακρόν για τη Νοτρ-Νταμ

Επιστολή στον πρόεδρο της γαλλικής Δημοκρατίας Εμμανουέλ Μακρόν απέστειλε ο Κώστας Αγοραστός, εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη των Θεσσαλών πολιτών για την καταστροφή που προκλήθηκε στην εκκλησία –σύμβολο του Παρισιού,  Νοτρ Νταμ.

ΕΛΜΕ Καρδίτσας: «Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ»

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι ενόψει του 19 ου Συνεδρίου της Ο.Λ.Μ.Ε., που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 29.06.2019 έως 02.07.2019, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας αποφάσισε ότι θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 15/5 και Εκλογές Αντιπροσώπων την Τρίτη 21/5.

Στο Π.Δ.Ε. της Περιφέρειας Θεσσαλίας η μελέτη για τη σύνδεση της Επ. Ο. Καρδίτσα - Ρεντίνα με τον αυτοκινητόδρομο Ε-65

Η μελέτη για τη σύνδεση της επαρχιακής οδού Καρδίτσας - Ρεντίνα με τον αυτοκινητόδρομο Ε-65, προϋπολογισμού 340.000 ευρώ, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Π.Ε. Καρδίτσας, μετά την έγκριση που έδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ