.
.
.
.
.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Πέτρου Παπαδάκου με το συνδυασμό "Ανεξάρτητη Προοδευτική Συμμαχία Πολιτών Καρδίτσας" του Φώτη Αλεξάκου

Στην δύσκολη εποχή που ζούμε η ανάγκη για ενεργή συμμετοχή γίνεται ακόμη πιο επιτακτική. Είναι φυσικά αρκετά εύκολο να κρίνουμε πρόσωπα και καταστάσεις από τον καναπέ του σπιτιού μας. Όμως, ειδικά οι νέοι άνθρωποι οφείλουν στον εαυτό τους και στην κοινωνία να βοηθήσουν τον τόπο τους.

Ηλίας Σχορετσανίτης: "Η Καρδίτσα της «Καλαισθησίας» και οι «Ξιγκάδες» της εξουσίας"

Η εικόνα της πόλης είναι ίσως μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες που πρέπει να έχει μια δημοτική αρχή. Εσείς πώς κρίνετε την εικόνα της Καρδίτσας;

Δημήτρης Τσιαντής στο KarditsaLive.Net: «Οι δημότες θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους διότι υπάρχει έργο ορατό και μετρήσιμο!»

Συνέντευξη στο KarditsaLive.Net o Δήμαρχος του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και εκ νέου υποψήφιος κ. Δημήτρης Τσιαντής, κατά την οποία εξέφρασε την μεγάλη αισιοδοξία του ότι οι δημότες «θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους» στον συνδυασμό του «Η Λίμνη Πλαστήρα Μπροστά», διότι «υπάρχει έργο απόλυτα ορατό και μετρήσιμο»!

Εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας την Κυριακή (21/4)

Καλούνται τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας σε Τακτική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες (εκλογές), σύμφωνα με τα άρθρα 6 - 9 και 26 του Καταστατικού μεθαύριο Κυριακή 21/4/2019 και ώρα 8:30 π.μ στα Γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας, Ταλιαδούρου 2, (στο Εμπορικό Κέντρο Καρδίτσας) με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

3ήμερη περιβαλλοντική εκδρομή του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας

Μοναδικές εμπειρίες εκπαιδευτικής και περιηγητικής φύσεως είχαν την ευκαιρία να ζήσουν 50 μαθητές της Β΄ τάξης του 2ου Γυμνασίου Καρδίτσας κατά τη διάρκεια της τριήμερης περιβαλλοντικής εκδρομής, που πραγματοποιήθηκε στις 4-6 Απριλίου 2019 στο Ναύπλιο-Νέα Κίο-Επίδαυρο-Σπέτσες-Πόρο, στα πλαίσια περιβαλλοντικών προγραμμάτων για τους παραδοσιακούς παράκτιους οικισμούς και για τα παράκτια οικοσυστήματα.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ